• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iki haftada bir merdiven silmek

Bende 3 katli apartmanda oturuyorum herkes sirayla yapiyor tum katin merdivenlerini 15 20 gunde bir size yazik degilmi kiraciysan kole degilsin o evde paranla oturuyorsun herkes sirayla yapsin.bende 1.kattayim.siram feldimi en ustden basliyorum.ezdirme kendini..

Dimi ya cook sagolun

Simdi basta tamam dedim sonra caydim gibi olacak ama napayim

Gercekten sinirimi bozuyor bu is

anladım herkes ortak bir para versin merdivenci tutulsun bence... yok o sildi bu silmedi olunca olmuyor. en güzeli bu ayrıca size ne apartmanda sadece sizmi yaşıyorsunuz çok saçma insanı iyi niyetli sessiz görünce hemen faydalanıyorlar ya :sopa:

Ev sahibiniz haklı, tek kendi evininin önünü silmek ile olmaz :KK12:
Herkes haftada birkez komple silsin. 3 haftada bir sıra gelir herkese :KK52:

herkes kendi katindan bi alttaki kata kadar silmek zorunda, gerisi adam kullanmaya giriyor... kendinizi kullandirmayin

Kiraciyim
3 katta oturuyorum
Ust katim bos
Ev sahibim bi alt katimda
Ve bana iki haftada bir apartimani komple silmemi soyledi,

Hadi dedim tamam sileyim, ama bu is iyice canimi sıktı cunku,
Ev sahibim dahil diger iki kat sadece kendi kapisinin önünden itibaren kapiya kadar siliyorlar

Sebep cunku onlar yukari katlara basmıyorlar

Bana mi tuhaf geliyor yoksa adaletli bi durummu bu
.

Kendimce protesti ediyorum bu arada 3 haftayi gecti daha silmeyi dusunmuyorum

Napsam bilemedim

Kadın tutulmuyor ise herkes hafta birgün baştan aşağı merdiveni silsin sonuçta her taraf ortak kullanım alt katı silmem yada üst katı silmem durumu olmaz.3 kişi oturuyor iseniz 3 haftada 1 sıra gelir.Üst katınız boşmuş o zaman 2 hafta olur ama ev sahibinizde yukarıyı silmek zorunda çünkü ortak kullanım ha sadece kendi kapımın önünü sileyim desen oda olmaz sonuçta aşağı katları kullanıyorsunuz eve çıkarken ev sahibiniz ile konuşun sizde üst katı silmeniz gerek apartman ortak kullanım deyin.

Eski oturduğum yerde 1.katta oturuyordum o zamanlar silme değilde yıkanma işlemi yapılırdı merdivenler çok kirlendiği için yıkanıyordu haftada 1 gün üst kattaki oturanlar sadece kendi kapılarnın önünü yıkardı 1 kova su ile merdivenin bütün pisliğini bırakıp giderlerdi bize onlar 1 kova su ile yıkarken biz hortum takıp yıkardık annem en sonunda bu böyle olmaz dedi hepinizin çöpünü ben temizliyorum ya herkes haftada 1 gün baştan aşağı yıkasın ben de dahil yada kadın tutulsun o yıkasın herkesin yerine.Kadın tuttular haftada 1 gün herkesin sırası geldiğinde kadın yıkayıp gidiyordu zaten sıranın gelmesi 2-3 ayı buluyordu.

Back
X