- 15 Haziran 2011
- 102
- 59
- 98
- 30
- Konu Sahibi nanelilimonata
-
Tesekkur ederim seninde hayirli olsun canim :) aynen halida yurumek zor olucak bn kisa bi elbise giyicem :)Benimde 1 ay sonra sözüm olacak
Ben uzun elbise ve platform topuklu giymeyi düşünüyorum
Bence gayet hoş olur, gerçi halıda topukluyla yürümek biraz sıkıntı yaratabiliyor ama yapacak bir şey yok :)
Şimdiden hayırlı olsun
Tesekkur ederim seninde hayirli olsun canim :) aynen halida yurumek zor olucak bn kisa bi elbise giyicem :)
Isteme ve söz bir arada olacak niyahet bugunu de gorebilicem uzun bir bekleyisin ardindan cok heyecanliyim :) elbise giymeyi düşünüyorum ama altina terlik giymek olmaz yuksek topuk var hep dolabimda kisa topuk hic sevmiyorum ne yapabilirim bu konuda ?
Nasıl bir elbise düşünüyorsun canım?
Ben çok abiye olsun istemiyorum söz nasılsa
Bir de arkadaşlarım topuklu giyme kahve dağıtırken sorun yaratabilir, babet giy dediler ne yapsak bilemedim
Ayakkabın nasildi topugu kisa miydiben cok abartı kıyafetler sevmedigim icin söz kıyafetimi forevernewden almıstım hem sık hem abartısız elbiseleri var. internetten satısıda var
Ayakkabın nasildi topugu kisa miydi
Platform topuk kullanmisin rahat oldu mu peki evin icinde ozellikle kahve dagitirkenayakkabım ve elbisem böledi. elbisede gri simli bir elbise
benim icin sıkıntı olmadıPlatform topuk kullanmisin rahat oldu mu peki evin icinde ozellikle kahve dagitirken
Anladim tesekkurler fikrin icin :)benim icin sıkıntı olmadı
Sevgilimin boyu benden uzun boy problem degilde şık olmak istiyorum orta boyda topuklu tercih edicem ama cok kararsizmcanım ben çok farklı birşey söylicem :)
isteme söz bir arada benim ben siyah dizlerde hanım hanımcık bir elbise aldım..
erkek arkadaşımla aynı boydayım ve babet giyeceğim.. Hem rahat olur o kadar heyecanla kahve fln taşımak..
Yinede sen bilirsin boyun uzunsa benim gibi 1.72 yim. babet tercih et bence. Mutluluklar
o zaman öyle yap canım bizde boy sorunu var maleseff :)Sevgilimin boyu benden uzun boy problem degilde sik olmak istiyorum orta boyda topuklu tercih edicem ama cok kararsizm
Benimde boyum kisa malesef asagi yukari ayniymis boylarimiz :) babet giymeyi dusunmuyorm cok yuksek bisey degil ama rahat edebilcegim yukseklikte topuklu giyicem sende oyle yap bence :) sizin tarihiniz belli mi :)Ya bizde de boy problemi var aslında ama nasılsa isteme de yanyana gelemicez pek :)
Yine de bodur kalmak istemiyorum tabi, güzel bir elbise giyip altına babet giymek istemiyorum
Herkes babet giy rahat et diyor ama kararsızım çok
Boyumda kısa 1,58 falan((
Benimde boyum kisa malesef asagi yukari ayniymis boylarimiz :) babet giymeyi dusunmuyorm cok yuksek bisey degil ama rahat edebilcegim yukseklikte topuklu giyicem sende oyle yap bence :) sizin tarihiniz belli mi :)
Bunlar çok güzel aynı şeyi bende düşündüm fakat uzun elbise giymek istiyorum açıkçasıBen bu isteme esnasında topuklu giyilmemeli çünkü el öpülüyor resim çekiliniyor
Eki Görüntüle 1623449 Eki Görüntüle 1623451
Bunlar çok şık bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?