• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme Iki hafta sonra sözüm var kiyafet konusunda fikire ihtiyacim var ?

nanelilimonata

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2011
102
59
98
30
Isteme ve söz bir arada olacak niyahet bugunu de gorebilicem uzun bir bekleyisin ardindan cok heyecanliyim :) elbise giymeyi düşünüyorum ama altina terlik giymek olmaz yuksek topuk var hep dolabimda kisa topuk hic sevmiyorum ne yapabilirim bu konuda ?

Benimde 1 ay sonra sözüm olacak
Ben uzun elbise ve platform topuklu giymeyi düşünüyorum
Bence gayet hoş olur, gerçi halıda topukluyla yürümek biraz sıkıntı yaratabiliyor ama yapacak bir şey yok :)
Şimdiden hayırlı olsun

Benimde 1 ay sonra sözüm olacak
Ben uzun elbise ve platform topuklu giymeyi düşünüyorum
Bence gayet hoş olur, gerçi halıda topukluyla yürümek biraz sıkıntı yaratabiliyor ama yapacak bir şey yok :)
Şimdiden hayırlı olsun
Tesekkur ederim seninde hayirli olsun canim :) aynen halida yurumek zor olucak bn kisa bi elbise giyicem :)

Tesekkur ederim seninde hayirli olsun canim :) aynen halida yurumek zor olucak bn kisa bi elbise giyicem :)

Nasıl bir elbise düşünüyorsun canım?
Ben çok abiye olsun istemiyorum söz nasılsa
Bir de arkadaşlarım topuklu giyme kahve dağıtırken sorun yaratabilir, babet giy dediler ne yapsak bilemedim

Isteme ve söz bir arada olacak niyahet bugunu de gorebilicem uzun bir bekleyisin ardindan cok heyecanliyim :) elbise giymeyi düşünüyorum ama altina terlik giymek olmaz yuksek topuk var hep dolabimda kisa topuk hic sevmiyorum ne yapabilirim bu konuda ?

ben cok abartı kıyafetler sevmedigim icin söz kıyafetimi forevernewden almıstım hem sık hem abartısız elbiseleri var. internetten satısıda var

Nasıl bir elbise düşünüyorsun canım?
Ben çok abiye olsun istemiyorum söz nasılsa
Bir de arkadaşlarım topuklu giyme kahve dağıtırken sorun yaratabilir, babet giy dediler ne yapsak bilemedim

kesinlikle babet giyme elbisenin altına cok cirkin duruyor ayrıca ozel bir gun sonucta.. biseycik olmaz topuklu ayakkabı ile

Bende ne gunluk ne de abiye gibi olsun istemiyorum sade ama sik bisey olsun istiyorum elbise bulmak sorun degilde ayakkabi konusuda bende ayni seyleri duydum yuruyemezsin evin icinde filan dediler yuksek topuk giyme diyolar ama kisa topuk da hic sevmiyorum ne yapicam bilemedim :KK43:

Ayakkabın nasildi topugu kisa miydi

ayakkabım ve elbisem böledi. elbisede gri simli bir elbise
index.php
idrc4669.jpg

canım ben çok farklı birşey söylicem :)
isteme söz bir arada benim ben siyah dizlerde hanım hanımcık bir elbise aldım..
erkek arkadaşımla aynı boydayım ve babet giyeceğim.. Hem rahat olur o kadar heyecanla kahve fln taşımak..
Yinede sen bilirsin boyun uzunsa benim gibi 1.72 yim. babet tercih et bence. Mutluluklar:KK68:

canım ben çok farklı birşey söylicem :)
isteme söz bir arada benim ben siyah dizlerde hanım hanımcık bir elbise aldım..
erkek arkadaşımla aynı boydayım ve babet giyeceğim.. Hem rahat olur o kadar heyecanla kahve fln taşımak..
Yinede sen bilirsin boyun uzunsa benim gibi 1.72 yim. babet tercih et bence. Mutluluklar:KK68:
Sevgilimin boyu benden uzun boy problem degilde şık olmak istiyorum orta boyda topuklu tercih edicem ama cok kararsizm :110:

Ya bizde de boy problemi var aslında ama nasılsa isteme de yanyana gelemicez pek :)
Yine de bodur kalmak istemiyorum tabi, güzel bir elbise giyip altına babet giymek istemiyorum
Herkes babet giy rahat et diyor ama kararsızım çok
Boyumda kısa 1,58 falan :(((

Ya bizde de boy problemi var aslında ama nasılsa isteme de yanyana gelemicez pek :)
Yine de bodur kalmak istemiyorum tabi, güzel bir elbise giyip altına babet giymek istemiyorum
Herkes babet giy rahat et diyor ama kararsızım çok
Boyumda kısa 1,58 falan :KK43:((
Benimde boyum kisa malesef asagi yukari ayniymis boylarimiz :) babet giymeyi dusunmuyorm cok yuksek bisey degil ama rahat edebilcegim yukseklikte topuklu giyicem sende oyle yap bence :) sizin tarihiniz belli mi :)

Benimde boyum kisa malesef asagi yukari ayniymis boylarimiz :) babet giymeyi dusunmuyorm cok yuksek bisey degil ama rahat edebilcegim yukseklikte topuklu giyicem sende oyle yap bence :) sizin tarihiniz belli mi :)

En başta söz nişan bir olur diye konuşuldu fakat aileler kabul etmedi
O yüzden tarihte bir değişiklik olmazsa 3 ekimde söz olacak
Ve ben 14-27 eylül arası istanbulda olmayacağım
Elbise ayakkabı derken napıcam bilmiyorum :((((

Ben bu isteme esnasında topuklu giyilmemeli çünkü el öpülüyor resim çekiliniyor

Screen shot 2015-09-04 at 08.51.51.png Screen shot 2015-09-04 at 08.51.58.png
Bunlar çok şık bence

Eklentiler

• Screen shot 2015-09-04 at 08.51.58.png
    Screen shot 2015-09-04 at 08.51.58.png
    102,6 KB · Görüntüleme: 149
Back