• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki gündür makinede duran yıkanmış nevresimler

sipsip52

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2008
876
631
303
İstanbul
İyi akşamlar hanımlar

Ben çok çok çok tembel hissediyorum kendimi hamileyim 4 aylık gece saat 3 gibi yatıp öğlen 1 gibi kalkıyorum ama hiç iş yapmıyorum kirli sepetim dolu çamaşır makinesinin içinde iki gündür yıkanmış nevresimler asılmayı bekliyo 😞😞 binbir hevesle yaptıgım bir oda var kitaplığım var fakat o odaya hiç girmiyorum dağınıklık ve toz içinde öylece duruyor gün içinde bi yemeği aksatmıyorum onu yapıyorum onun dışında ne düzen var ne bişey . Hani kendimle ilgilenen biri olsamda bunları aksatsam neyse günlük rutin cilt temizliğimi dahi yapmıyorum 😕 hep birsürü şey okumak bilgi sahibi olmak bebek vs kitaplar yada genel olarak ama nerde sadece istiyorum okadar dışarı zaten hiç çıkmıyorum neden böyleyim kemdimdem soğuyorum herkes gibi planlı düzenli olmak istiyorum ama sadece lafta nasıl kendime ceki düzen verebilirim.Evime biri geleceği zaman elim ayağıma karışıyo çünkü o görüntü ve dağınıklıktan çok rahatsız oluyorum insanlar öyle görmesin istiyorum ama bunu isteyen insanım kılını kıpırdatmamasını anlayamıyorum😟(Hamilelik değil genel olarak böyleyim rahat bi hamilelik geçiriyorum)

İyi akşamlar hanımlar

Ben çok çok çok tembel hissediyorum kendimi hamileyim 4 aylık gece saat 3 gibi yatıp öğlen 1 gibi kalkıyorum ama hiç iş yapmıyorum kirli sepetim dolu çamaşır makinesinin içinde iki gündür yıkanmış nevresimler asılmayı bekliyo 😞😞 binbir hevesle yaptıgım bir oda var kitaplığım var fakat o odaya hiç girmiyorum dağınıklık ve toz içinde öylece duruyor gün içinde bi yemeği aksatmıyorum onu yapıyorum onun dışında ne düzen var ne bişey . Hani kendimle ilgilenen biri olsamda bunları aksatsam neyse günlük rutin cilt temizliğimi dahi yapmıyorum 😕 hep birsürü şey okumak bilgi sahibi olmak bebek vs kitaplar yada genel olarak ama nerde sadece istiyorum okadar dışarı zaten hiç çıkmıyorum neden böyleyim kemdimdem soğuyorum herkes gibi planlı düzenli olmak istiyorum ama sadece lafta nasıl kendime ceki düzen verebilirim.Evime biri geleceği zaman elim ayağıma karışıyo çünkü o görüntü ve dağınıklıktan çok rahatsız oluyorum insanlar öyle görmesin istiyorum ama bunu isteyen insanım kılını kıpırdatmamasını anlayamıyorum😟(Hamilelik değil genel olarak böyleyim rahat bi hamilelik geçiriyorum)
Hamilelik öncesi de böyleymişsiniz o evin halini düşünemiyorum. Motivasyon yükselten konuşmalar falan dinleyin bari ne diyelim. Ayrıca 2 gün kalan nevresim, makinenin içinde kırışarak kurumuştur zaten. Onları bir daha yıkayın bence.

Ev işi sevmezsiniz de başka şeylerle meşgul olursunuz onu da idareten yaparsınız anlaşılır olur ama kişisel temizlik dahil hiçbirsey yapmamak çok fazla.

Bariz tembelsiniz yani, çocuktan önce bunu çözmeniz lazım yoksa ekstra zorlanirsiniz. Ben bu tarz şeylerin kafada bittiğini düşünüyorum bizim yazacağımız birçok şeyi biliyorsunuzdur zaten.

Nevresimler konmuştur ayrıca 😬

Çıkar da as ne bekliyorsun demeye geldim
Bi tUr daha döndür makinede ama kokmuştur
Ev işi sevmezsiniz de başka şeylerle meşgul olursunuz onu da idareten yaparsınız anlaşılır olur belki ama kişisel temizlik dahil hiçbirsey yapmamak çok fazla.

Bariz tembelsiniz yani, çocuktan önce bunu çözmeniz lazım yoksa ekstra zorlanirsiniz. Ben bu tarz şeylerin kafada bittiğini düşünüyorum bizim yazacağımız birçok şeyi biliyorsunuzdur zaten.

Nevresimler konmuştur ayrıca 😬
Ama bu durum içimi kemiriyor çok rahatsız oluyorum hani temizlik hastası olsamda böyle olmasaydım keşke dicek kadar🧐

Ama bu durum içimi kemiriyor çok rahatsız oluyorum hani temizlik hastası olsamda böyle olmasaydım keşke dicek kadar🧐
E kemirsin zaten 2 gündür makinede çamaşır bekletmek nedir?
Yıkama ya da en azından
Zavallılar kalmışlar makinede

Kişisel bakım işi keyfiniz bilir hadi ona girmiyorum

Ama ya temizleyin ya temizletin
Çocuk yaşayacak o evde sonuçta
Siz artık bağışıklık kazanmışsınızdır karı koca zaten

E kemirsin zaten 2 gündür makinede çamaşır bekletmek nedir?
Yıkama ya da en azından
Zavallılar kalmışlar makinede

Kişisel bakım işi keyfiniz bilir hadi ona girmiyorum

Ama ya temizleyin ya temizletin
Çocuk yaşayacak o evde sonuçta
Siz artık bağışıklık kazanmışsınızdır karı koca zaten
Peki Nasıl düzen oturtulur onu merak ediyorum ama herkes şaşırdığıyla kalmış😅😅

İçinizi gerçekten kemirse zaruri olanları yapar, makinede ki çamaşırları asarsınız.

Eviniz genel anlamda pisse şuan, eşinizin yardımıyla bir hafta sonu beraber temizleyin, varsa fazlalıkları çıkartın evden. Fazla eşya iş yapmaya engele oluyor çünkü.
Kendinize evde günlük yapılacaklar diye bir liste oluşturun.
Burada bile topikler var onlara dahil olabilirsiniz.
İnternette temizlik ve ev düzeni birçok paylaşım da bulursunuz yeter ki yapmak isteyin.

Eşinin tepkisi ne oluyo bu duruma
Bayılmıyor bu duruma tabi 😏 oda tertemiz bi ev düzen ister ama sevdiği için idare etmek zorunda kalıyo gibi mesela bişey getiriyo ben onu ordan kaldırmassam tamam 1 ay o arda kalır şimdi oluyo😟

İçinizi gerçekten kemirse zaruri olanları yapar, makinede ki çamaşırları asarsınız.

Eviniz genel anlamda pisse şuan, eşinizin yardımıyla bir hafta sonu beraber temizleyin, varsa fazlalıkları çıkartın evden. Fazla eşya iş yapmaya engele oluyor çünkü.
Kendinize evde günlük yapılacaklar diye bir liste oluşturun.
Burada bile topikler var onlara dahil olabilirsiniz.
İnternette temizlik ve ev düzeni birçok paylaşım da bulursunuz yeter ki yapmak isteyin.
Doğru diyorsunuz

Ben de ev işi yapmayı hiç sevmem zoraki yaparım. Bölüm bölüm yapıyorum kendimi sıkmadan. Temizlik düzen videoları izliyorum ya da bir saat iş yapıcam sonra sevdiğim ne varsa onu yapıcam diye kendime söz veriyorum biraz oyun haline getiriyorum. Ay çok sayko ama bazen kendimi bi yarışmada hayal edip en az sürede o işi bitirmeye çalışıyorum 🙈😅 gibi yöntemlerim var

Back