- 14 Eylül 2007
- 5.494
- 238
- Konu Sahibi hidennisko
gecmiş olsun canım benim doktora göründünmü ishal hamilelikte tehlikeli diye duydum cünkü
gecti cnm ya
devam etseydi bugun gidecektim doktora zaten
ama hala eklemlerim sızlıyor..kafamçokkarıştı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gecmiş olsun canım benim doktora göründünmü ishal hamilelikte tehlikeli diye duydum cünkü
cok gecmis olsun canim,yesil erigin bildigim kadariyla tam olmammisi ici varya hani o kismida zehirleyebiliyormus bazi bunyeleri,
aaa bak bunu ilk defa duydum
ama benim ki olmamıs degildi
gayet olmustu ama yıkamadın iste..bide cooook yedimsenağlama
geçmiş olsun güzelim ben 3 hafta önce yaşamıştım sudan dolayı.bakın özellikle ishale dikkat edin çünkü erken doğumu tetikliyormuş.drum 1 gün yatırdı bu yüzden beni.hepinizin içindeki heyecanı anlayabiliyorumbende yarın bebeğime kavuşuyorum bizimkisi biraz nazlı çıktı.40+5 te önce suni sancı ile olmazsa sezeryan ile meleğime kavuşacağım.dualarınızı beklerim kızlar
geçmiş olsun güzelim ben 3 hafta önce yaşamıştım sudan dolayı.bakın özellikle ishale dikkat edin çünkü erken doğumu tetikliyormuş.drum 1 gün yatırdı bu yüzden beni.hepinizin içindeki heyecanı anlayabiliyorumbende yarın bebeğime kavuşuyorum bizimkisi biraz nazlı çıktı.40+5 te önce suni sancı ile olmazsa sezeryan ile meleğime kavuşacağım.dualarınızı beklerim kızlar
kızlarr varya 2 gundur ateş, istifra, ishal mahvoldum
kemiklerimin sızısı hic geçmedi
ufak bir zehirlenme yaşamışım
iyi yıkanmamış erik yedim ondan sanırım
ama çok korktum varya
daha yeni gözümü açtımmm..
herşeyim başı sağlık kızlarrrr
canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine ben de elma sirkesi kullanıyorum bütün sebze ve meyveleri yıkarken dikkat et geçmiş olsun. doktora gittin demi?kızlarr varya 2 gundur ateş, istifra, ishal mahvoldum
kemiklerimin sızısı hic geçmedi
ufak bir zehirlenme yaşamışım
iyi yıkanmamış erik yedim ondan sanırım
ama çok korktum varya
daha yeni gözümü açtımmm..
herşeyim başı sağlık kızlarrrr
canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine ben de elma sirkesi kullanıyorum bütün sebze ve meyveleri yıkarken dikkat et geçmiş olsun. doktora gittin demi?