- 1 Ocak 2025
- 109
- 23
- 13
- 26
- Konu Sahibi adenim0011
-
Bende aynı durumu yaşıyorum adetime 5 gün varken test yaptım silik çizgi çıktı bu sabah yaptım 2 gün varken yine silik çıktı bu akşama doğru leke geldi pembemsi sonra kahve gibi soluk bir kırmızı gibi leke karışık birşey adetmi oluyorum acaba bende anlamadım adetime 2 gün var ama daha acaba yerlesmemi hafif kasik ağrısı da eşlik ediyor erken gebelik testi yapmıştım anlamadım birseyHastane de ecz de biraz uzak eşime de söyleyemiyorum hem almayacak hem konuşacak canımı sıkacak yine. Sen böyle yaptığın için olmuyor stres yapıyorsun bilmem ne diye başlayacak. Böyle olan var mı acaba diye merak ettim sonrasında bakacağım artık
Testin markası neBende aynı durumu yaşıyorum adetime 5 gün varken test yaptım silik çizgi çıktı bu sabah yaptım 2 gün varken yine silik çıktı bu akşama doğru leke geldi pembemsi sonra kahve gibi soluk bir kırmızı gibi leke karışık birşey adetmi oluyorum acaba bende anlamadım adetime 2 gün var ama daha acaba yerlesmemi hafif kasik ağrısı da eşlik ediyor erken gebelik testi yapmıştım anlamadım birseyEki Görüntüle 3538915 Eki Görüntüle 3538917
Days doctor erken gebelik testiTestin markası ne
Valla canım Silik pozitif duruyor bakalım hayırlısıDays doctor erken gebelik testi
Ama kanamam geliyor ama yoğun değil az az şuan soluk kırmızımsı hayırlısı evet ama 2 yıldır evliyim istiyoruz bebiş Rabbim isteyen herkese nasip etsinValla canım Silik pozitif duruyor bakalım hayırlısı
O kadar test yaptım hiç silik çizgi olmamıştı 2 gün arayla yaptım test biri 5 gün varken adete biri 2 gün varken ikiside silik bu testte bugün yaptigim 2 gün var hala regl olmama ama kanama da var şuan anlamadımValla canım Silik pozitif duruyor bakalım hayırlısı
Valla kuzum ben de adet oldum zannetmiştim meğer yerleşme kanamasıymışO kadar test yaptım hiç silik çizgi olmamıştı 2 gün arayla yaptım test biri 5 gün varken adete biri 2 gün varken ikiside silik bu testte bugün yaptigim 2 gün var hala regl olmama ama kanama da var şuan anlamadımEki Görüntüle 3538941
Peki nasıldı sizinki yogunmuydu adet gibi yoksa leke tarzindamiValla kuzum ben de adet oldum zannetmiştim meğer yerleşme kanamasıymış
Böyle sulu kahveydi benim günde 2 3 ped dolduruyorduPeki nasıldı sizinki yogunmuydu adet gibi yoksa leke tarzindami
Pıhtılı falan mıydı yani benimde rengi değişikti iki gün sürdü sadece dediğiniz gibi 2 3 ped anca değiştirdim o günden sonra da kahverengi tarzında lekem var halaBöyle sulu kahveydi benim günde 2 3 ped dolduruyordu
Evet pıhtıli umidimi kesiyorum artık çok istiyorduk 2 yıllık evliyimPıhtılı falan mıydı yani benimde rengi değişikti iki gün sürdü sadece dediğiniz gibi 2 3 ped anca değiştirdim o günden sonra da kahverengi tarzında lekem var hala
Sizde pıhtı oldumuBöyle sulu kahveydi benim günde 2 3 ped dolduruyordu
Benimki de pıhtılıydı o yüzden yoktur diyorum ama aklımda karışık çok istediğimden belki de kendimi hamile gibi hissediyorum. Ara sıra baş dönmesi mide bulantısı hazımsızlık şişlik falan oluyor sürekli ama o pıhtı yoktur dedirtiyor banaEvet pıhtıli umidimi kesiyorum artık çok istiyorduk 2 yıllık evliyim
Pıhtılı değildi canımPıhtılı falan mıydı yani benimde rengi değişikti iki gün sürdü sadece dediğiniz gibi 2 3 ped anca değiştirdim o günden sonra da kahverengi tarzında lekem var hala
Yok canımSizde pıhtı oldumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?