İki gün süren adet üstüne görme mi

adenim0011

Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2025
109
23
13
26
Kızlar merhaba ben normalde 5/6 gün yoğun adet görürüm. Bu ay vücudumda çok fazla değişiklik ve belirti vardı. Adetime 2 gün kala önce kahverengi akıntım başladı gecesinde de sancıdan uyutmayacak şekilde adete döndü ama azdı. Af edersiniz pıhtılı rengi koyu bordo gibi tuhaf bi adet yaşadım. İki gün içinde bitti. Damla şeklinde hala kahverengi akıntım oluyor. Mide bulantım ve oturunca arada baş dönmem oluyor. Bu ay kendimi hamile gibi hissediyorum. Bu şekilde olup gebe olduğunu öğrenen var mı

Hastane de ecz de biraz uzak eşime de söyleyemiyorum hem almayacak hem konuşacak canımı sıkacak yine. Sen böyle yaptığın için olmuyor stres yapıyorsun bilmem ne diye başlayacak. Böyle olan var mı acaba diye merak ettim sonrasında bakacağım artık

Bende aynı durumu yaşıyorum adetime 5 gün varken test yaptım silik çizgi çıktı bu sabah yaptım 2 gün varken yine silik çıktı bu akşama doğru leke geldi pembemsi sonra kahve gibi soluk bir kırmızı gibi leke karışık birşey adetmi oluyorum acaba bende anlamadım adetime 2 gün var ama daha acaba yerlesmemi hafif kasik ağrısı da eşlik ediyor erken gebelik testi yapmıştım anlamadım birsey

Testin markası ne

Valla canım Silik pozitif duruyor bakalım hayırlısı
O kadar test yaptım hiç silik çizgi olmamıştı 2 gün arayla yaptım test biri 5 gün varken adete biri 2 gün varken ikiside silik bu testte bugün yaptigim 2 gün var hala regl olmama ama kanama da var şuan anlamadım

Evet pıhtıli umidimi kesiyorum artık çok istiyorduk 2 yıllık evliyim
Benimki de pıhtılıydı o yüzden yoktur diyorum ama aklımda karışık çok istediğimden belki de kendimi hamile gibi hissediyorum. Ara sıra baş dönmesi mide bulantısı hazımsızlık şişlik falan oluyor sürekli ama o pıhtı yoktur dedirtiyor bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…