İki Gün Sonra Çift Embriyo Transferim Var… Kilo Kaygısıyla Boğuşuyorum

Cypriot1986

Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2022
21
12
18
35
Merhaba kızlar,

Tüp bebekle çocuk sahibi olmaya çalışıyorum. Şimdiye kadar beş yumurta toplama geçirdim, iki başarısız transfer yaşadım. Üçüncü transfer öncesi bu kez kortizon tedavisi almak zorunda kaldım. Şu anda 87 kiloyum ve iki gün sonra çift embriyo transferim olacak. Açıkçası çok umutluyum ama bir yandan da kilolu olmamdan dolayı stres yaşıyorum. Bedenimin süreci olumsuz etkileyebileceği düşüncesi beni çok yoruyor. Benzer süreçlerden geçen varsa, tecrübelerinizi ve moral verecek her şeyi duymaya çok ihtiyacım var.

Merhaba kızlar,

Tüp bebekle çocuk sahibi olmaya çalışıyorum. Şimdiye kadar beş yumurta toplama geçirdim, iki başarısız transfer yaşadım. Üçüncü transfer öncesi bu kez kortizon tedavisi almak zorunda kaldım. Şu anda 87 kiloyum ve iki gün sonra çift embriyo transferim olacak. Açıkçası çok umutluyum ama bir yandan da kilolu olmamdan dolayı stres yaşıyorum. Bedenimin süreci olumsuz etkileyebileceği düşüncesi beni çok yoruyor. Benzer süreçlerden geçen varsa, tecrübelerinizi ve moral verecek her şeyi duymaya çok ihtiyacım var.
Tabi ki olabilecek bir şey kilo hep olumsuzluk yaratıyor. Ama Allah verecekse inanın önüne hiç bir şey geçemez. Stres kilodan daha etkili bunu unutmayın ve stres yapmayın. Sonuçta şu an düşünseniz bile bi anda kilo veremezsiniz bu nedenle sadece olumlu düşünün şu an. Ben de sizle neredeyse aynı kilodayım ve hamileyim. Demek ki döllenmeye engel bir durum değil. Yine de bundan sonra daha sağlıklı beslenmeye çalışıyorum ki daha fazla kilo almamak için siz de öyle yaparsınız. Şu an sadece bebeklerinizi düşünün🩷🩷🩷

Back