- 14 Aralık 2015
- 3.043
- 1.965
- 133
- 32
60 yaşında sarkarsa sarksin kız, zaten yaşlanmis olcam:) Üçüncü cocuktan sonra revizyon olcak kadar sarkmaz sanirim di mi bunu merak etmistim. Hemen düşünmüyorum 2 taneyi buyuttukten sonra,hayallerim var ondan dolayıSimdi Bi kere yer çekimi var illa sarkacak 60 yaşında mutlaka salar mesela bunları düşünerek hareket etmek lazım üçüncü çocuk hemen mi düşünüyorsunuz ya Bi de merak ettim neden düşünüyorsunuz
Kourtney kardashian inki sarkmadi valla Anneside 60inda degistirdi kicugunu koydu60 yaşında sarkarsa sarksin kız, zaten yaşlanmis olcam:) Üçüncü cocuktan sonra revizyon olcak kadar sarkmaz sanirim di mi bunu merak etmistim. Hemen düşünmüyorum 2 taneyi buyuttukten sonra,hayallerim var ondan dolayı
Ben bir kere ameliyat olurum ilerde sarksa da içi boş sarkmaktan iyidir, bos olunca kendimi cok kötü hissediyorum kadın degilmisim gibiEvet drm da öyle söyledi ama kadınlar genelde oluyormuş ameliyat küçültme veya büyütme
Çok büyük protez taktırmadığımız sürece sarkmaz. 600 cc taktiranlar var, slikonun ağırlıgından zaten sarkar mesela. O yaşlı kadında mezara şık mı girmek istiyor nedir gelmiş 60 a :)Kourtney kardashian inki sarkmadi valla Anneside 60inda degistirdi kicugunu koydu
Hahahahah kaç cc istiyorsunÇok büyük protez taktırmadığımız sürece sarkmaz. 600 cc taktiranlar var, slikonun ağırlıgından zaten sarkar mesela. O yaşlı kadında mezara şık mı girmek istiyor nedir gelmiş 60 a :)
400 cc istiyorumHahahahah kaç cc istiyorsun
Yani katiliorum yer cekimi var sonucta.Çok büyük protez taktırmadığımız sürece sarkmaz. 600 cc taktiranlar var, slikonun ağırlıgından zaten sarkar mesela. O yaşlı kadında mezara şık mı girmek istiyor nedir gelmiş 60 a :)
Maşaallah ne diyeyim:) Sende ameliyat oldun mu, benim gibi beklemede misinYani katiliorum yer cekimi var sonucta.
yok yaslandi die kucultmustuama yine tas gibilerdi
Benim boy 155 falan kg 53 350guzel durdu ordan pay biç kendine400 cc istiyorum
175 boy 60 kiloya yakınım bendeBenim boy 155 falan kg 53 350guzel durdu ordan pay biç kendine
Çok iyi olur bence 425 bile sırıtmaz sanki175 boy 60 kiloya yakınım bende
Pürüzlü ptotezlerde o dedigin hastaliklar çıkıyormuş, diğerlerinde sorun yok mu ki175 boy 60 kiloya yakınım bende
Aynen ben de iyi duracağını düşündümC
Çok iyi olur bence 425 bile sırıtmaz sanki
Baktın mı Googledan evet iste beni de düşündüren o teknoloji gelişir bisey yaparlar inşallah diye dua ediyorumAma bu hastalıklar beni vazgeçirebilir korktum biraz
Meme implant hastalığı hepsinde olabiliyor zamanı değişiyor bazısı hemen bazısı geç bazısı fark etmiyor diye yazılıyorPürüzlü ptotezlerde o dedigin hastaliklar çıkıyormuş, diğerlerinde sorun yok mu ki
Kisiden kisiye degisiyor mu o zaman. Yani ya erken ya geç cikiyor diyorsun. Bazisi fark etmiyor dediklerin hasta olduklarini mi farketmiyorlarMeme implant hastalığı hepsinde olabiliyor zamanı değişiyor bazısı hemen bazısı geç bazısı fark etmiyor diye yazılıyor
Oldum oldum sali gunu kurtuldum sonundaMaşaallah ne diyeyim:) Sende ameliyat oldun mu, benim gibi beklemede misin
Bende işte bir kac aya olayım diyordum ama korktum birazOldum oldum sali gunu kurtuldum sonundasenin bekleme nezamana kadar belli mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?