İki gün önce meme büyütme ameliyatı oldum

Gardenya90

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2014
60
19
34
Merhaba iki gün önce meme büyütme ameliyatı oldum benim göğüslerim yok denecek kadar azdı erkek memesi gibi doktora konuşmaya her gittiğimde olabilecek en büyüğünü takmasını rica ettim mentor 350 cc hp yuvarlak takılmış ameliyattan çıkıp göğüslerimi gördüğümde ağladım sanki gözüme küçük geldiler çünki benim bir arkadaşım da ameliyat oldu yeni göğüsleri biraz vardı onada 350 cc hp yuvarlak takıldı, benim hiç yok keşke dedim 370-375 vs deneseydiniz.Doktor bana denedim ama olmadı dedi ama baktığımda küçük duruyor sanki bu.. Göğüs ortası şişmiş inince çıkacakmış şekli ortaya göreceksin vs dedi.. ama şuan çok da mutlu değilim aslında ...birde söylediği şey şuan senin göğsüne bu kadar sığıyor iki sene sonra ğögsün gerilecek oZaman daha büyük bir protez takılabilir dedi ,birde ameliyattan sonra bana protez kutularını vermediler sadece içindeki kitapçık gibi bişeyi vermişler üzerine yapıştırmışlar kullandıkları silikon bilgilerini..

Birde arkadaşlar göğsümde sarı sıvılar gelmiş kenarlarda kurumuş araştırdığıma göre süt bezleri ile ilgili bişeymiş bu endişelendim biraz böyle bişey yaşayan var mı

geçmiş olsun bu konu da hemen dr unu araman gerekli bence. Vakit kaybetme.

Teşekkür ederim doktorla görüşülmüyormuş asistanlar yada doktorun yanındaki hemşireyi dün arayıp söyledim doktora iletmiş endişelenme diyor hemşire içeride biriken sıvılar dışarı atıyor büyük ihtimal dedi

Canım Büyük napcaksın ben 375.cc taktırcam şimdi pişmanım doktor bana 325.cc yeterli demişti keşke küçük taktırsaydım.

Bana da kutu verilmedi, kitağçığı ve dediğiniz o etiketleri verildi. Göğsünüzün ortasındaki şişlik indikçe memeler daha büyük görünecektir. Dikişten gelen sarı sıvıyı bilmiyorum ama önemli bir şey olabilir. Kendi doktorunuza görünemiyorsanız bile bir doktora görünün yine de..

Dikişten gelen bir sıvı değil , göğüs ucundan gelen sarımtrak bir suydu .Ameliyat günü ve sonraki gün farkettim şuan yok durmuş ama uçlarında hala kuru şekilde duruyor silmedim ..bi kaç güne kontrolüm var ozaman gösterip konuşacağım yoksa göğüs doktoruna gidicem

Bugün 4.günüm ve geceleri göğüslerim çok kötü kaşınıyor bende uyurken istemsiz şekilde kaşıyorum normal mi ?

Bugün 8. Günüm be dün dikiş yerinden kan gelmiş kurumuş çok tedirgin oldum hemşireyle iletişime geçtim ama bişey olurmu bi zararı olur mu şimdi ve sonrası silikona vs ...yaşayan var mı bu durumu içinizde .. Ah hep bi aksilik beni buluyor neden oldu acaba ara ara ağrım varken başka bişeyler yüzünden ağladım kendimi sıktım acaba ondan mı neden ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…