- 7 Haziran 2012
- 20
- 1
- 86
Merhabalar ablalarım benim iki göğsümdede toplamda 4 tane kitle mevcut bayağı uzun süredir var ama ben olgunlaşıyodur süt bezesidir falan diye önemsemedim yaşım 19 bu arada. geçen kontrol ettiğimde bayağı sert olarak elime geldi büyük de. geçen gün muayene olmaya gittim ama meme cerrahi bölümü olmadığı için öylesine muayene etti evet ele gelen kitleler var ama genelde iyi huyludur olabilir dedi ultrason istedi ama ultrason tarihi bana uymadıgı için çektiremedim. bi kaç gün önce bi yakınımın tavsiye ettiği radyologa gittim o çekti ultrasonu fibroadenom dedi iyi huylu ama bayağı büyük özellikle soldakini aldırman gerekiyo bana kalırsa ikisinide aldır dedi. ilerde kötü huyluya dönüşebiliyomuş ve şekil değişikliği oluyomuş biri büyük biri küçük olabiliyomuş. korkma estetik açısından kötü durmaz sütün içinde bi sorun olmaz dedi ama ben emin olamıyorum.
Yarın sabah doktora göstericem ultrason sonucunu o karar vericek ameliyat olup olmycagıma. eğer ameliyat derse merak ettiğim şeyler var iz kalıyomu onu merak ediyorum sağlık daha önemli tabi ama yinede çok büyük bi iz kalsın istemem zaten korkuyorumda ameliyat olmaktan ama ilaçlada geçicek gibi değil sanırım. sonra ameliyatta genel anestezimi veriyolar yoksa lokalmi bi de hastanede kalış süresi ne kadar akşama çıkarmıyım yoksa 1 gün kalırmıyım? Eğer daha önce bu tür ameliyat geçirenleriniz varsa yardımcı olabilirseniz çok sevinirim gerçekten şimdiden çok teşekkürleer :))
Yarın sabah doktora göstericem ultrason sonucunu o karar vericek ameliyat olup olmycagıma. eğer ameliyat derse merak ettiğim şeyler var iz kalıyomu onu merak ediyorum sağlık daha önemli tabi ama yinede çok büyük bi iz kalsın istemem zaten korkuyorumda ameliyat olmaktan ama ilaçlada geçicek gibi değil sanırım. sonra ameliyatta genel anestezimi veriyolar yoksa lokalmi bi de hastanede kalış süresi ne kadar akşama çıkarmıyım yoksa 1 gün kalırmıyım? Eğer daha önce bu tür ameliyat geçirenleriniz varsa yardımcı olabilirseniz çok sevinirim gerçekten şimdiden çok teşekkürleer :))