Öyle bir niyetim yok. Açıkçası istediği kadar muhafazakâr bir ailede yetişsin kimseyi inanç noktasında zorlayamazsinızDine yönelmesini bekliyorsunuz belli ki. Belki de “ben onu ikna ederim” diyorsunuz. Yapmayın, o sizi vazgeçirmek istiyor mu?
Siz ikiniz olamazsınız bence, hiç girmeyin o yola.
Birbirinizi birbirinize benzetme çabanız olmayacaksa herkes birbirinin inancına yaşam felsefesine saygı duyacaksa neden olmasınMerhaba. 2 sene önce boşandım ve 2 çocuğum var. Tesadüfen biriyle tanıştım. Benden 10 yaş büyük hiç evlenmemiş Yurtdışında doğmuş büyümüş. 4 farklı ülkede yaşamış ve sadece 1,5 yıldır Türkiye'de yaşıyor. Çevresinde hiç muhafazakâr kimse olmamış. İlk yakından tanıdığı tesettürlü benmişim. Ben muhafazakâr biriyim. 5 aydır konuşuyoruz ve aslında birbirimiz için yaratılmış gibiyiz. Bana evlenme teklif etti. Asla tekrar evlenmem diyordum. Sorum şu iki farklı dünyadan iki insanız. Yani hiç bir dini inanca yanda kültüre ait olmadan çok farklı coğrafyalarda yaşamış Bana karşı bir önyargısı yok. Beni tanımaya çalışıyorve Bana her konuda saygı gösteriyor ama benim çocuklarım var. Bu iki farklı insanın evliliği çok problemli olur mu? Ne düşünüyorsunuz?
Bunu biliyorum ama yine de en doğru insan oymuş gibi geliyor. Gerçekten merak ediyor ve saygı gösteriyor. Dini bir yönelimi oluştu. Ama yinede yetişme tarzlarımız falan çok farklı
O alıştı diyelim, peki siz?Merhaba. 2 sene önce boşandım ve 2 çocuğum var. Tesadüfen biriyle tanıştım. Benden 10 yaş büyük hiç evlenmemiş Yurtdışında doğmuş büyümüş. 4 farklı ülkede yaşamış ve sadece 1,5 yıldır Türkiye'de yaşıyor. Çevresinde hiç muhafazakâr kimse olmamış. İlk yakından tanıdığı tesettürlü benmişim. Ben muhafazakâr biriyim. 5 aydır konuşuyoruz ve aslında birbirimiz için yaratılmış gibiyiz. Bana evlenme teklif etti. Asla tekrar evlenmem diyordum. Sorum şu iki farklı dünyadan iki insanız. Yani hiç bir dini inanca yanda kültüre ait olmadan çok farklı coğrafyalarda yaşamış Bana karşı bir önyargısı yok. Beni tanımaya çalışıyorve Bana her konuda saygı gösteriyor ama benim çocuklarım var. Bu iki farklı insanın evliliği çok problemli olur mu? Ne düşünüyorsunuz?
Hayır yani ilk eşim kaba birisi değildi. Çok farklı nedenlerden ayrıldık. Emin olun onunla bir alakası yokTahminime göre sizde su da var.
Sizin ilk eşiniz kesin kendi gorusunuzden ama eşe aileye önem vermeyen biriydi.
Bu adamın kibarligi vs hosunuza gitti onun gorgusu medeniyeti rahat oluşu sizin ilginizi çekti.
Belki ilk esinizden çok baskı ya da kaba hareketler gördünüz.
Ama bu adamın naif olmasi sizi ona bagladi.
Ama evlenseniz de sorun cikacagina yüzde yüz eminim.
Hayata bakış açınız çocuklarınız yaşam biciminiz hiçbir şekilde uymayacak.
Merhaba. 2 sene önce boşandım ve 2 çocuğum var. Tesadüfen biriyle tanıştım. Benden 10 yaş büyük hiç evlenmemiş Yurtdışında doğmuş büyümüş. 4 farklı ülkede yaşamış ve sadece 1,5 yıldır Türkiye'de yaşıyor. Çevresinde hiç muhafazakâr kimse olmamış. İlk yakından tanıdığı tesettürlü benmişim. Ben muhafazakâr biriyim. 5 aydır konuşuyoruz ve aslında birbirimiz için yaratılmış gibiyiz. Bana evlenme teklif etti. Asla tekrar evlenmem diyordum. Sorum şu iki farklı dünyadan iki insanız. Yani hiç bir dini inanca yanda kültüre ait olmadan çok farklı coğrafyalarda yaşamış Bana karşı bir önyargısı yok. Beni tanımaya çalışıyorve Bana her konuda saygı gösteriyor ama benim çocuklarım var. Bu iki farklı insanın evliliği çok problemli olur mu? Ne düşünüyorsunuz?
Mesajimi sanırım düzenlemem gerekecek. Aslında zaten benden önce dine bir yöneliş başlamıstı. Elhamdülillah müslüman. Cuma namazlarına filan başladı. Yani bunu kendi isteğiyle yaptıDini açıdan müslüman bir kadın müslüman olmayan biriyle evlilik yapamaz. Tesetturu süs olarak takmadiysaniz bunu bilmeniz lazım. Farklı kültürden ziyade başka şeyleri dert etmeniz lazım.
İşin dini kısmını bilememde çok var öyle yabancı erkekle evlenen kadınlarımız.Dini açıdan müslüman bir kadın müslüman olmayan biriyle evlilik yapamaz. Tesetturu süs olarak takmadiysaniz bunu bilmeniz lazım. Farklı kültürden ziyade başka şeyleri dert etmeniz lazım.
Mesajimi sanırım düzenlemem gerekecek. Aslında zaten benden önce dine bir yöneliş başlamıstı. Elhamdülillah müslüman. Cuma namazlarına filan başladı. Yani bunu kendi isteğiyle yaptı
Merhaba. 2 sene önce boşandım ve 2 çocuğum var. Tesadüfen biriyle tanıştım. Benden 10 yaş büyük hiç evlenmemiş Yurtdışında doğmuş büyümüş. 4 farklı ülkede yaşamış ve sadece 1,5 yıldır Türkiye'de yaşıyor. Çevresinde hiç muhafazakâr kimse olmamış. İlk yakından tanıdığı tesettürlü benmişim. Ben muhafazakâr biriyim. 5 aydır konuşuyoruz ve aslında birbirimiz için yaratılmış gibiyiz. Bana evlenme teklif etti. Asla tekrar evlenmem diyordum. Sorum şu iki farklı dünyadan iki insanız. Yani hiç bir dini inanca yanda kültüre ait olmadan çok farklı coğrafyalarda yaşamış Bana karşı bir önyargısı yok. Beni tanımaya çalışıyorve Bana her konuda saygı gösteriyor ama benim çocuklarım var. Bu iki farklı insanın evliliği çok problemli olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?