Konu sahibinin eğitimli olup olmadığından bağımsız olarak ( ki mezun olduğu bölüme kadar yazmış zaten) yapmıştım yorumumu. Bilakis hala aynı dusuncedeyim. Eğitimli olması bir yana evliliği yeni bitmiş 2 çocuklu bir kadın olarak deneyimli bir insanın atmayacagi adımlar atmış kısa sürede. Naçizane görüşüm daha dikkatli olması yönünde, hepsi bu
Açıkçası zaten tarafsız bir bakış açısı olsun diye burda konu açmıştım. Daha farklı konular konuşmayı birkaç değerli tavsiye almak istemiştim. Konuya çok farklı tepkiler aldim. Açıkçası bu yüzden şaşırdım zatenO zaman çocuklariniz için, karar alırken çok daha dikkatli olun lütfen...egonuz okşanmis şu anda, gözünüz kararmış anlıyorum ama siz de farkındasınız bence bazı şeylerin yolunda olmadığının
Hayır acele etmek istemiyorum zaten. Özel bir ilişki içine girmeye bile 6 ayda zor ikna oldum. Sadece evet evlilik teklifi aldim ama hemen bir evlilik değil daha çok nişanlılık süreci gibi düşünüyorum. Birbirine söz vermek gibi yani. Yinede yorumunuz için teşekkürlerKonu sahibinin eğitimli olup olmadığından bağımsız olarak ( ki mezun olduğu bölüme kadar yazmış zaten) yapmıştım yorumumu. Bilakis hala aynı dusuncedeyim. Eğitimli olması bir yana evliliği yeni bitmiş 2 çocuklu bir kadın olarak deneyimli bir insanın atmayacagi adımlar atmış kısa sürede. Naçizane görüşüm daha dikkatli olması yönünde, hepsi bu
Kendimi doğru şekilde ifade edemediğimi zaten düşünmüştüm. Ama açıkçası biraz kabaca anlattım durumu. Evet aslında problem tam olarak ikisiBence siz başlığı yanlış açmışsınız :) son mesajlarınızdan anladığım kadarıyla, siz avrupa vatandaşı bir Türksünüz, yıllarca yurtdışı eğitim ve yaşam deneyimi olmuş ve birden çok yabancı dil bilen donanımlı kariyer sahibi bir kadınsınız. Karşı taraf da aynı şekilde eğitimli, yurtdışı deneyimli, kariyer sahibi ve çift vatandaşlığı olan bir Türk.
Sadece 2 fark var aranızda
1- sizin uzun süredir belki de kendinizi bildiğinizden beri dini inancınız islam ve örtülüsünüz ancak karşı taraf 4 5 senedir dine ilgi duyuyor
2- sizin çocuklarınız var ancak karşı taraf bekâr ve daha önce bir aile ortamında bulunamamış.
İki ayrı dünyanın insanı değilsiniz o halde. Burada tek sorun 5 ay gibi kısa bir süredir flört ediyor oluşunuz. 1 sene kadar daha bu şekilde deneyip, hala kafalarınızın uyuştuğunu düşünürseniz ve çocuklarınızla karşı tarafın iletişimi güzel ilerlerse neden olmasın? Başlığı ve ilk yazışmaları okuyan için durum olumsuz gibi gözüküyor ama siz detay verdikçe ben o kadar da imkansız bir durum göremedim açıkçası.
Ooo , Tayland ziyaretlerinin ardından 40 yaşından sonra oluşan inanç bunalımına intihar girişimi hikayesi de eklendi...pedophily profile loading ...ama tabii size çok aşık da olmuş olabilir bı ihtimalHayır tam olarak anlatamadığım nokta bu sanırım. Bu adam yaklaşık 3-4 senedir zaten biraz daha muhafazakâr bir hayat yaşamaya çalışıyor. Yani pat diye bir değişim söz konusu değil. Burda uzun uzun intiharın eşiğine gelmesinden annesinin vefatina kadar onu benden önce değiştiren çok konu var. Sanirım bu konuda daha fazla mesaj yazmayacağım
AnlamadımOoo , Tayland ziyaretlerinin ardından 40 yaşından sonra oluşan inanç bunalımına intihar girişimi hikayesi de eklendi...pedophily profile loading ...ama tabii size çok aşık da olmuş olabilir bı ihtimal
Bu adam size gösterdiği en iyi haliyle bile kısa sürede gerçek yüzüyle ilgili bir sürü default ipucu vermiş. Görmek istemiyorsanız bir şey diyemem ama evlenirseniz lütfen çocuklarınızı aynı çatı altına sokmayın.Anlamadım
Bu bana o kadar komik geliyor ki. Yani nerdeyse bütün Avrupa'yı zaten gezmiş orda da Finlandiya ve Rusya gibi farklı ülkelerde de aynı şirketin bir çalışanı olarak bulunmuş. Neden Tayland'a bu kadar tepki gösteriliyor anlamadım. Bunu söylüyorum. Tayland'a çalışmaya giden herkes pedofili bağımlısı mı yaniBu adam size gösterdiği en iyi haliyle bile kısa sürede gerçek yüzüyle ilgili bir sürü default ipucu vermiş. Görmek istemiyorsanız bir şey diyemem ama evlenirseniz lütfen çocuklarınızı aynı çatı altına sokmayın.
Umalım ki istisnalar olsunTayland'a çalışmaya giden herkes pedofili bağımlısı mı yani
Önemli bir nüans var hanımefendi. Ki kaçırdığınız nokta zaten bu. Kendisi ilk benimle ilgilendiğinde çocuklarım olduğunu bilmiyordu. Uzun süre ciddiye almamıştım ve bu yüzden bahsetme gereği duymamıştım. Yani sizin bakış açınıza göre olay şöyle gerçekleşti benden haberi oldu, beni dedektif tutup araştırdı ve planlayıp bizim isyerimizen ürün almaya karar verdi sonra benimle ilgilenmeye başladı yaklaşık 3 ay sonra çocuklarım olduğunu öğrendi. Sonrasında bir düşünme süresi istedi. Yaklaşık 15 gün bununla başa çıkıp çıkamayacağını düşündü. Sonrasında kabul edebileceğine karar verdi ama bunlarin hepsini planladığı için ben anlayamadim tabi ki. Bakın bakalım böyle daha mı mantıklıUmalım ki istisnalar olsunve dua edelim ki bu istisnalardan biri de tesadüfen Tayland'da çalışmak zorunda kalan 40 yaşındaki hiç evlenmemiş ama aile özlemi duyan, tesadüfen intihar geçmişi olan üstüne de tesadüfen son birkaç yıldır inanç bunalımı yaşayan ve tesadüfen 2 çocuklu tesettürlü bir kadına çok aşık olup acilen evlenmek isteyen bu yakışıklı bey olsun
Merak etmeyin çok birşey kaçırmadınız. Hep aynı noktada dönüp duruyor zatenAy tüh zaten çok yorum yapılmış güzel konuyu kaçırdık
Saka mi yapiyorsunuz yahu, tabiki boyle daha mantiksiz.Önemli bir nüans var hanımefendi. Ki kaçırdığınız nokta zaten bu. Kendisi ilk benimle ilgilendiğinde çocuklarım olduğunu bilmiyordu. Uzun süre ciddiye almamıştım ve bu yüzden bahsetme gereği duymamıştım. Yani sizin bakış açınıza göre olay şöyle gerçekleşti benden haberi oldu, beni dedektif tutup araştırdı ve planlayıp bizim isyerimizen ürün almaya karar verdi sonra benimle ilgilenmeye başladı yaklaşık 3 ay sonra çocuklarım olduğunu öğrendi. Sonrasında bir düşünme süresi istedi. Yaklaşık 15 gün bununla başa çıkıp çıkamayacağını düşündü. Sonrasında kabul edebileceğine karar verdi ama bunlarin hepsini planladığı için ben anlayamadim tabi ki. Bakın bakalım böyle daha mı mantıklı
Yok ben dedektif tuttuğunu değil de sosyal medyadan kolayca hakkınızda bilgi edinebilecegini düşünmüştüm.Önemli bir nüans var hanımefendi. Ki kaçırdığınız nokta zaten bu. Kendisi ilk benimle ilgilendiğinde çocuklarım olduğunu bilmiyordu. Uzun süre ciddiye almamıştım ve bu yüzden bahsetme gereği duymamıştım. Yani sizin bakış açınıza göre olay şöyle gerçekleşti benden haberi oldu, beni dedektif tutup araştırdı ve planlayıp bizim isyerimizen ürün almaya karar verdi sonra benimle ilgilenmeye başladı yaklaşık 3 ay sonra çocuklarım olduğunu öğrendi. Sonrasında bir düşünme süresi istedi. Yaklaşık 15 gün bununla başa çıkıp çıkamayacağını düşündü. Sonrasında kabul edebileceğine karar verdi ama bunlarin hepsini planladığı için ben anlayamadim tabi ki. Bakın bakalım böyle daha mı mantıklı
Sosyal medya kullanmadığım aklınıza gelmedi mi mesela. Bosanirken hepsini kapatmış olduğum. Çünkü genelde boşanan kadınlar bir sosyal medya temizliğine girerler. Zaten evli olduğum dönemde bile fotoğraf paylaşmayı doğru bulmuyorum sevgili Piraye. Ama azmini takdir ettim. Uzun uzun yazmışsınYok ben dedektif tuttuğunu değil de sosyal medyadan kolayca hakkınızda bilgi edinebilecegini düşünmüştüm.insta Facebook Google dururken Dedektif ne allasen? Çocuklarını köşe bucak gizlemiyorsan evllik teklifinden aylar önce biliyordu zaten. ( Bir yorumunda bir yıldan fazla süredir tanistiginizi yazmıştın) yani aylarca çocuklardan haberi olmayıp sen söyleyince şok olup 15 gün izin isteyip aşkını tartıp geri gelmesi de bı tuhaf. Tam türk filmi
Sosyal medyadan tanişmadiniz demek? O zaman mutlaka ortak bir çevre ( iş, sosyal, eğitim, kültürel..vs) sebebiyle tanıştınız, yani yine hakkınızda bilgi edinebilecegi ortak bir referansiniz vardır. Bize gram gram bilgi verdiğiniz için ancak bu kadar yorum yapabiliyorum ama söyleyeyim benden beklediğiniz o yorum gelmez çünkü çocuklarınız risk kaldırmayacak kadar küçük ve şimdiden haddinden fazla risk almışsınız zatenSosyal medya kullanmadığım aklınıza gelmedi mi mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?