Igrenc ki ne igrenc, ladyboy'lari da unutmayalim.. BogghkTayland fuhuş turizminin kaynağı, hatta fuhuş ülkenin başlıca geçim kaynağı denebilir. Çocuk seks işçileri çok sayıda, erkek çocuklarına da hormon verip o şekilde çalıştırıyorlar. Aileler aç kalmamak için ya kendileri bu işte çalışıyor ya çocuklarını çalıştırıyor
Kısacası iğrenç bir yer, pedofil Avrupa ve Amerikalıların gidiyor geneldeHastalık kapmadan ziyade şöyle leş gibi bir yere gitmiş biriyle asla olmazdım.
Iyi de zaten pazarci Osman emmi Tayland'a calismaya gidemez ki lisan sorunundan oturu. Dolayisiyla da Fuhusistan'a belli kariyer sahibi erkekler gidiyor genellikle. O kulturun icinde yasayip da tatmamak Turkiye'de baklava ikram edilince hayir ben almayayim demek gibidir.Hayır seks turizmi konusunu zaten biliyorum. Ama bu insan büyük bir şirketin mühendisi olarak çalışmaya gitmiş. Rusya'da ve Finlandiya ya da aynı şirketle gitmiş mesela. Şimdi o ülkeleri de mi araştırmalıyım bu mantıkla
Hayır seks turizmi konusunu zaten biliyorum. Ama bu insan büyük bir şirketin mühendisi olarak çalışmaya gitmiş. Rusya'da ve Finlandiya ya da aynı şirketle gitmiş mesela. Şimdi o ülkeleri de mi araştırmalıyım bu mantıkla
Bu çok dar bir bakış açısı. Yani fuhuş yapmamıştır diyemem. Ama açıkçası bunu Türkiyede yetişmiş erkekler içinde söyleyemeyiz. Biraz mantıklı yorumlar yaparsanız sevinirim bu noktada. Zaten eli yüzü düzgün biri. Hayatından çok fazla kadın geçtiğini zaten biliyorum. Bizimki salt vücutla ilgili bir durum değil. Öyle olsa zaten yeterince kendi tarzında kadin var çevresinde. Daha çok bir güven ilişkisi gibi. Ayrıca 5 aydır tanımıyorum. 1 yıldır tanıyorum. 5 aydır özel bir ilişki içine girdik sadeceIyi de zaten pazarci Osman emmi Tayland'a calismaya gidemez ki lisan sorunundan oturu. Dolayisiyla da Fuhusistan'a belli kariyer sahibi erkekler gidiyor genellikle. O kulturun icinde yasayip da tatmamak Turkiye'de baklava ikram edilince hayir ben almayayim demek gibidir.
Sadece fuhuş çerçevesinden bakamayiz. Az önceki yorumda söylediğim gibi çirkin bir adam değil ve zaten hayatında yeterince kadın görmüş. Öyle ki özel hayatında varolan 2. Türk kadınıyim. Tamamı yabancı kişilerle olan ilişkiler. Ben yapmamıştır demiyorum zaten. Ama evlilik sohbetini benden önce gerçekleşmiş fuhuş noktasına sürüklemek yanlış geliyor. Kültürel farklılık dini bakış açısı ya da çocuklar noktasında yaptığınız yorumlara katılabilirim ama bu çok saçmaGezmeye değil çalışmaya gittiyse bir şey diyemem. Belki bura da çok egzotik buraya da gideyim dedi öyle bir niyeti yoktu, belkim gece gezmeye çıkınca herkes yapıyor ben de bir bakayım nasılmış dedi fuhuş yaptı, bilemeyiz.
bu adamın mükemmelliğine inanıyorsanız niye buraya sordunuz babalık duygusunu tatmamış bir adamın babalık yapabileceğini düşünecek kadar "salt" bir bakış açısına sahip olmalıydınız. Maşallah millete dar bakış açınız var demişsiniz ama sizinki de "realist" bir bakış açısı değilz önceki yorumda söylediğim gibi çirkin bir adam değil
Farkettiyseniz diğer mantıklı yorumların hepsini zaten değerlendirmeye aldim. Çünkü zaten gerçek hayatta birbirimizi tanımayan bir kaç insanız. Babalığı noktasında soruda da belirttiğim gibi sorun olabileceğini zaten düşünüyorum. Ama sırf Tayland'da yaşadı diye direk yargılamak noktasını doğru bulmuyorum.bu adamın mükemmelliğine inanıyorsanız niye buraya sordunuz babalık duygusunu tatmamış bir adamın babalık yapabileceğini düşünecek kadar "salt" bir bakış açısına sahip olmalıydınız. Maşallah millete dar bakış açınız var demişsiniz ama sizinki de "realist" bir bakış açısı değil
Bana fikirleriniz bakış açınız çok uçarı geliyor. Bu adam cumaya gidecek değişecek birden iyi aile babası olacak diye düşünmeniz aklıma pembe panjurlu ev getiriyor .Farkettiyseniz diğer mantıklı yorumların hepsini zaten değerlendirmeye aldim. Çünkü zaten gerçek hayatta birbirimizi tanımayan bir kaç insanız. Babalığı noktasında soruda da belirttiğim gibi sorun olabileceğini zaten düşünüyorum. Ama sırf Tayland'da yaşadı diye direk yargılamak noktasını doğru bulmuyorum.
Hayır tam olarak anlatamadığım nokta bu sanırım. Bu adam yaklaşık 3-4 senedir zaten biraz daha muhafazakâr bir hayat yaşamaya çalışıyor. Yani pat diye bir değişim söz konusu değil. Burda uzun uzun intiharın eşiğine gelmesinden annesinin vefatina kadar onu benden önce değiştiren çok konu var. Sanirım bu konuda daha fazla mesaj yazmayacağımBana fikirleriniz bakış açınız çok uçarı geliyor. Bu adam cumaya gidecek değişecek birden iyi aile babası olacak diye düşünmeniz aklıma pembe panjurlu ev getiriyor .
Siz iki farklı insan diye girip şimdi cumaya giden muhafazakar bir adam olan birine çevirdiniz konuyu.Hayır tam olarak anlatamadığım nokta bu sanırım. Bu adam yaklaşık 3-4 senedir zaten biraz daha muhafazakâr bir hayat yaşamaya çalışıyor. Yani pat diye bir değişim söz konusu değil. Burda uzun uzun intiharın eşiğine gelmesinden annesinin vefatina kadar onu benden önce değiştiren çok konu var. Sanirım bu konuda daha fazla mesaj yazmayacağım
Buna cevap yazmam için önce baştan itibaren herşeye tek tek cevap vermem icap eder. O yüzden önceki mesajları okumanızı tavsiye ederim.Siz iki farklı insan diye girip şimdi cumaya giden muhafazakar bir adam olan birine çevirdiniz konuyu.
Eğer bu adam şu an cumaya giden namaz kılan bir adamsa zaten farklılık yok, hani nerede farklılık?
Benim eşim bazında bakarsak ateist bir adam kapalı bir kadınla asla evlenmez. Ama aynı eşim artık inanıyorum, namaz kılar oruç tutarım içmem diyorsa e zaten bu durumda adam değişti. Aynı adam değil.
Yani sizin konunuzda farklı yok ki??
Okudum ben mesajları.Buna cevap yazmam için önce baştan itibaren herşeye tek tek cevap vermem icap eder. O yüzden önceki mesajları okumanızı tavsiye ederim.
Teşekkürler. Ama yinede de bu muhafazakârlıgı hangi boyutta yaşamak istiyor. Ya da eski hayatını özler mi filan bir sürü şeyi düşünmek zorundayım.Okudum ben mesajları.
Ve adam eskiden farklıymış, değişmiş. Artık o da muhafazakar biri. Şu an bariz bir farklılık yok babalığı yaşamaması dışında.
Tek farkınız bu.başka pürüz yok bana göre
Ben bunun aciklamasini ya okumustum ya da dinlemistim. Bilgi vermek amaciyla yaziyorum sadece. Her iki cinsinde muslumanla evlenmesi daha iyi ancak kadının musluman olmayanla evlenmemesinin nedeni dinini yaşamada eşi sorun çıkartabilir. Engel olabilir. Asıl amaç kadını korumak. En basitinden tesettüre girme diyebilir. Evde namaz kıldığını görse kavga çıkartabilir. Vs vs.. Ama hristiyan bir kadinla evlenen erkeğe esi ne kadar karşı çıkabilir ki. Anlaşmazlık olabilir ama bir erkeğin uygulayacagı mobingi uygulayamaz. Gider cami de namaz kılar.bence bu kısım ayrımcılık adına yazılan bir yorum olmuş, yani kim çevirisinde bunu böyle belirtmişse.
ben böyle bir ikilik olmasını genel islami bakış açısında anlamlı bulamadım, inandırıcı da gelmedi.
ne yazık ki zaman içerisinde pek çok çeviri ile bazı şeyler işe geldiği gibi yazılmış. bu da öyle olabilir.
evet dini yorum yasak, sadece fikir edinmek adına sormak istemiştim. uzatıp banlanmayalım.
sevgiler :)
Bir sürü kadınla iliski yasamis. Iciniz alabilecek mi peki. Yani tam tövbe ederse tamam da. Ya yalan soyluyorsa ya evlendikten sonra dediginiz gibi ozlerse.Teşekkürler. Ama yinede de bu muhafazakârlıgı hangi boyutta yaşamak istiyor. Ya da eski hayatını özler mi filan bir sürü şeyi düşünmek zorundayım.
eğer siz bu adamın değişimine ve iyi baba olacağına inanıyorsanız kımseyi zaten ilgilendirmez anlattığınız bu adamla evliliğinizin yürüyeceğine inanmıyorumHayır tam olarak anlatamadığım nokta bu sanırım. Bu adam yaklaşık 3-4 senedir zaten biraz daha muhafazakâr bir hayat yaşamaya çalışıyor. Yani pat diye bir değişim söz konusu değil. Burda uzun uzun intiharın eşiğine gelmesinden annesinin vefatina kadar onu benden önce değiştiren çok konu var. Sanirım bu konuda daha fazla mesaj yazmayacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?