İKİ ERKEK ÇOCUĞU

didem2014

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2014
5
3
3
45
MERHABALAR,

ÇOK YAKINIMDA BİR AİLE VAR İKİ ERKEK ÇOCUĞU VAR...BİR DÖNEM TOPARLANMIŞLARDI FAKAT YİNE ÇOK KÖTÜ DURUMDALAR...
İNANILMAZ ZOR DURUMDALAR...ÇOCUKLARIN BİRİ 1,5 DİĞERİ 4 YAŞINDA HER TÜRLÜ ÇOCUK TEKSTİLİ VE AYAKKABI OYUNCAK HER TÜRLÜ İHTİYACLARI VAR....
ÇOCUKLARINIZIN GİYMEDİKLERİYLE YARDIMCI OLURSANIZ BU VİJDANİ SORUMLULUK ALTINDA YETEMEYEN BEN SİZE MINNETTAR KALACAGIM..

ÇOK ÖZEL BİRŞEYLER OLMASI GEREKMİYOR..HER TÜRLÜ GİYİNEBİLİRLER...ÇORAP MONT EŞOFMAN AYAKKABI BATTANIYE YORGAN AKLINIZA NE GELIYORSA....KARGO MASRAFINI BEN KENDIM KARSILARIM ODEMELI GONDERIRSENIZ KARSILARIM...
SİZİN EN SIRADAN DEDİĞİNİZ ŞEYLERE BİLE İHTİYAÇLARI VAR..YIRTIK ÇORAPLARI DİKEBİLİRLER...SADECE OLSUN ESKI OLSUN YIRTIK OLSUN AMA OLSUN....

Merhaba
Bu tür sıkıntılar yaşayan insanlar için Kadıköy'de bir yardım mağazası var. İhtiyaçlar doğrultusunda yardım ediyorlar. Halen faaliyetleri devam ediyor mu bilmiyorum yalnız web siteleri duruyor. Size özelden mesaj atacağım. Sağlıcakla kalın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…