• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Iki dönemdir az kanama

Lavinia58

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2020
511
393
53
Selamun aleykum,
Ben iki aya yskin hayit tohumu kullandim. Aslinda reglim hep gününde gelir ve 5/6 gün sürer... son iki dönemdir gününde geldi ama maalesef cok az kanama ile 2 gün normal bir gün cok hafif yani son bir kac gündür terleme sikintim da var

Hayıt bütün hormonları dengeler cok adet görüyorsanız normale az görüyorsanız da normale döndürür demekkş sizin 3 gün müş ben de 8.9 gün olurken 6.7 güne düşürdü lekelenmeyle beraber

Hayıt bütün hormonları dengeler cok adet görüyorsanız normale az görüyorsanız da normale döndürür demekkş sizin 3 gün müş ben de 8.9 gün olurken 6.7 güne düşürdü lekelenmeyle beraber
Bende hayıt bütün hormonları dengeledgnı duymuştum fakat burda bazı yazısmalara denk geldım hayıtın fsh ı baskılayıp e2 degerını arttırdgnı soyluyorlar. Bende kullandım panık oldum e2 degerının 80 in üstünde olmasıda iyi degılmiş bnm 67 idi.. adetımın 2. Gunu hormonlarıma baktırcam bakalım ne degısmiş

Back