şimdiden hayırlı olsun cnm umarım en dogru kararı verırsin :) bende aynen en gec mayıs bası olup bıtırmk istiyorum yaz öncesi.haberlerını beklıyoruz :)
kabul ettim arkdslik istegini maya .. sana bisi sorucam sen cicegimmmle arkadassin sanirim gordunmu resimlerini onun nasillar???
ben cicegiminnkilerini arzumm77nin actigi konuyu okurken gordum sanirim bastan 2 yada 3. sayfada yada 4 bi bakin ordan isterseniz kislar
lila sutyenli resmimi diorsun onu coktan gordum cnm ben kacarmi ama ardks istegimi kabul etseydi bakardim en azindan albumu filan varsa cunki yan durusla karsi durus degisebilio yinede cok tskler cnmmm yardimin icinnn
kabul ettim arkdslik istegini maya .. sana bisi sorucam sen cicegimmmle arkadassin sanirim gordunmu resimlerini onun nasillar???
öncelikle selam kızlar hepinize.uzun süredir buralarda değildim.daha yeni okuyorum yazılanları.benim doktorum mesut özcan . ben kendisine ameliyat olduğum icin hic pisman değilim.cünkü minimal bi ağrı,ve ameliyat sonrası sınırsız ilgi alaka.ben hala ufacık bi moral bozukluğu yaşasam hemen soluğu klinikte alıyorum.her zamanda ilgi devam ediyor.yeni resim koycam profilime.fikir edinirsiniz.albümüm yok,malesef olmayacakda.albüm yapamam.ama avatarda nasılsa normalde daha da güzel göğüslerim
öncelikle selam kızlar hepinize.uzun süredir buralarda değildim.daha yeni okuyorum yazılanları.benim doktorum mesut özcan . ben kendisine ameliyat olduğum icin hic pisman değilim.cünkü minimal bi ağrı,ve ameliyat sonrası sınırsız ilgi alaka.ben hala ufacık bi moral bozukluğu yaşasam hemen soluğu klinikte alıyorum.her zamanda ilgi devam ediyor.yeni resim koycam profilime.fikir edinirsiniz.albümüm yok,malesef olmayacakda.albüm yapamam.ama avatarda nasılsa normalde daha da güzel göğüslerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?