Kizlar size inanamiyorummm ne kadar tatlisiniz yaaa :)) sizde bu samimiyet varken ben uca uca ameliyat olur gelirim :))
Sagolun beni arkds olarak ekleyinn tamammi anacim :)) msnimide alabilirsiniz hatta
Hepinizi opuyorummmm haberlerimi vericemmmm
Buarada Hilton cum eet cicegimm de oraya yaptirmis bunu herkez soyluyor ne gzl herkezin birbirnden haberi var :)) Mesut beyle randevum carsamba gunu size her gelismeyi anlaticammmmm
hadi bakalım hayırlısı...acele etmeden karar ver tatlım... hıltonun kilerı görmedim ama çiçeğiminde avatarındagördüğüm kadarıyla hoş duruyo... hersey gönlünce olsun canım
bende henüz olmadım arzu ediyorum göğüs büyütme eşimide razı ettim azda olsa var göğüs dokum bakalım kısmet bilgi ediniyorum araştırmaya devam
Kizlarcim benim cok vaktim yok yaa ben mayista ise baslicam ve yaz sicaklari gelmeden hemde ise baslamadn su isi haftaya hallettmem gerek hem ne kdr aristirirsan okadar kafa karisio bide bizim bursada cok fazla alternatifimiz yok ztn mesut ozcan da iyi diolar hem fiyatida ii hem taksitte yapiooooo :)) daha ne isticemmmm :)) optummm haberlerimi vericemmm
bu arada unutmadan söyliyimm Prof dr Mesut bey aynı zaman da çiçeğimin de memişlerini yaptı harika oldu canım arkadaşımm benim sanada bu ön bilgi olsun :81:
Kizlarcim benim cok vaktim yok yaa ben mayista ise baslicam ve yaz sicaklari gelmeden hemde ise baslamadn su isi haftaya hallettmem gerek hem ne kdr aristirirsan okadar kafa karisio bide bizim bursada cok fazla alternatifimiz yok ztn mesut ozcan da iyi diolar hem fiyatida ii hem taksitte yapiooooo :)) daha ne isticemmmm :)) optummm haberlerimi vericemmm
canıııım hakkında hayırlısı olsn inşallaahhmesut bey kaça yapıyor ameliyatı acaba?
bu arada unutmadan söyliyimm Prof dr Mesut bey aynı zaman da çiçeğimin de memişlerini yaptı harika oldu canım arkadaşımm benim sanada bu ön bilgi olsun :81:
mesut bey 3500-5000 arasi ama bence o 5000 i buluodur :))
bulent 7000
diger normaloperator dr lar ise 3000 ile 4000 ama nasildirlar bilinmez bence bu is elle alakali beceri cok onemli namindan ziyade...
Ama ben Mesut beye olurmuyum bilmem sadece on ggorusmelerimi yapicam Konur dada olabilirim Konur hastanesinde bakicam artik haber ederim ztn sizlere
8yavsa52cim mesut beyle gorusmeni gercekten cok merakla bekliyorum beni de mutlaka haberdar et olur mu. cunku ciddi ciddi dusunuyorum kendisini. buarada cicegimmmin gogusleri bence mukemmel otesi olmus. bana oyle kucuk de gelmediler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?