iki çocuk büyütmek

Suheda96

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Mart 2015
479
146
28
Kızlar şuan 38 haftalık hamileyim ve 1 yaşında bir oğlum var tecrübeli annelerden bu iki miniş için yetiştirme tuyoları almak istiyorum. İkisinide ayırdım etmeden birini ihmal etmeden nasıl yetiştirip buyutebilirim deneyimlerinizi istiyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim

Çok zorlanacaksin ama ikisine de yeteceksin merak etme. Birisinin ilk 3 ay kesinlikle yardim etmesi gerek yoksa altin dan kalkilmiyor...benim esim cok yardim etti. Simdi biri 2 diğeri 3 aylik bebeklerim. Rabbim kolaylik versin bize.

Benim de iki çocuğum var .buyugu 4 yaşında.diğeri henüz 1 aylık .fakat ben inanılmaz zorlaniyorum.ikisi de bakım istyr.eş yardımcı ama yine de yetmiyor.kizim okula basliycak tam rahat edicem gece uykulari vs derken ....yaşım da 4o sabr enerjim çok çok az.

Oo rabbim yardimciniz olsun iki yaşa yakin aralari benimkilerin eşim yardimci değil iş te ve yorgun herzaman kayinvalidem yakinimda ama 3 aydan sonra gecen misafir gelecekti onlarla geldi çayıni icti gitti ..annem sagolsun yoksa kafayi yerdim herhalde..lakin morelinizi bozmayim benim cocuklarim uyumaz yalanci emzik almaz biboranda sut icmiyorlar belki ondan ve uykusuzluktan çok zor geldi bana..eger bi aile büyüğü nuz yakininizdaysa mutlaka yardimini isteyiniz

Canm allah kolaylık versin benim üç oğlum var 4 yaşında 2 yaşında ve 1 yaşına girecek benim kayınvalidem vardı çok şükür o çok zor geçmedi biraz kıskançlık oldu ama o kadar uzun sürmedi şimdi ufak tefek kavga ediyorlar fakat birbirlerinden geçemiyorlar sen şimdiden bebeğine bir kardeşi olacağını anlat eve bir bebek daha geleceğini yinede inşallah benim gibi olursun pek zor değil di

Aileden birileri var fakat yardımcı olmuyorlar maalesef.bir gorumcem var Allah ondan bin kat razı olsun bazen büyüğü ona gotururüyoruz o bakıyor gün içinde.hem de benden iyi bakıyor.ben de diğeriyle ilgileniyorum işte.buyuk küçüğü kıskanıyor uyutmuyor sıkıştırıyor vs.ben de dayanamayıp onu hirpaliyorum ( çok üzülüyorum sonra ağlıyorum.o yalnız kalmasın diye yaptık ikinciyi ama zarar görüyor böyle de psikolojisi gidiyor off of

Canım bu günlerde geçer geçene kadar biraz zorlanırsin ama yapacak birşey yok çocuk oda ne yapsın laf söz dinlemiyor ki büyüdükçe rahatlarsin üzülme sen

Maddi imkanınız varsa bir yardımcı alabilirsiniz.o evişleriyle uğraşırken diz de yemeğinizi,çocukların beslenmesini,büyük çocuğunuza İlginizi ve Bebeğinizin bakımıyla ilgilenebilirsiniz.imkan yoksa evde mutlaka biri olmalı diğeri de çok küçük çünkü

Benimde iki oğlum var aralarında 1yas 8 ay var biri uç buçuk diğeri yirmiiki aylık doğum yaptığımda büyutmekte o kadar zorluk yaşadım ki anlatamam halada yaşıyorum ikisi de çok yaramaz hiperaktif kiriyolar doiuyolar ben evde cildiriyorum oooo.... Bana eşim ilk zamanlar çok yardımcı oldu ama şimdi o da bikti ve yalnızım iki cocugumada yettiğimi dusunuyorum birazdaha büyüdüler ve kendi kendilerine oyunlar buluyorlar sizinde öyle olacaktır muhtemelen.. Allah yardımcınız olsun herkes gibi sizde biraz zorlanacaksiniz..

Merhaba arkadaşlar bende ikinciye hamileyim eşimin isteği üzerine oldu şuan kızım 14 aylık ve ben 36 haftalık hamileyim nasipse bir tane erkek bebisim olucak ama çok korkuyorum nasıl baş edicem kızımı tuvalete alistirmayi emzigini biraktirmayi nasıl becericem hiç bilmiyorum ve kızımı emdirememistim

Mrb canmm... Çok erken hamile kalmışsin. Senin için çok zor olacak.. yetebilecekmiyim kaygıların çoktan başlamıştır. Ben o kadar zorluk yaşadım ki anlatamam.. küçük ogluma doğum yaptığımda eşim bazı nedenlerden dolayı işten ayrılmıştı ve bana çok yardımcı oldu..umarım senin esinde sana yardımcı olur..Allah kolaylık versinn

Tuvalet eğitimi kolay olur inşallah.emzige gelince benim küçük hiç emmedi buyuk hala emiyo uyuyacaginda.. ben çocuğu uyandıracak diye al oğlum diye verdim ve şimdi biraktiramiyorum orada yanlış yaptım sen benim yaptığım yanlışı yapma derim.. zor olacak ama hayırlısı buymus demek ki Ama eminol ikisi birden büyüyor..

Tesekkur ederim canım evet çok zor olucak benim esimmde yardım etmek hiç yoktur o yüzden çok korkuyorum zaten ilk çocuğumuza şuan hamile olmama rağmen pek bakmıyor bende gobegim yüzünden çok zorlanıyorum tam ilgi zamanı kuzum ole oynayalim disarim çıkalım diye gozhme bakıyor

Seni çok iyi anlıyorum Canmm Allah yardımcin olsun.. benim büyük yaramaz küçük usluydu.. daha sonra büyük uslandi küçük yaramazlasti.. şimdi ikisi de hiperaktif inan hiç bisi yapamıyoruz misafirlikte dahi ayak ustundeyim annen kayinvalidrn yardımcı olacaktır eminim..

Ne kadar yardımcı da olunsa çok zor olucak çünkü anne baba ilgisiyle terbiyesiyle büyümek yetişmek farklı anane babanne cok farkli birileri hep simarticak beni dinlemicek benden uzaklaşacak belkide daha ilk cocugumdan hevesimi alamadım ve de masaALLAH çok akıllı bir kızım var çok üzülüyorum onu sevgisiz ilgisiz bırakıp durgunlastirmak istemiyorum

Aynen katılıyorum.. ama rabbim dağına Gore kar verirmiş.. hayırlısı.. umarım ikisi de uslu cocuklr olurlar.. eşim ve ben ne cektigimizi ikimiz biliriz.. ve hala da cekiyoruz napalim rabbim acılarını göstermesin.. doğumdan sonrada yorumlarını bekliyorum canm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…