Bebek İkinci El iki çocuğu olanlar mutlaka bu ilana bakın

HAYATOMUR

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2012
262
6
48
Herkes bu aparatı nerden aldığınızı soracak. Iki cocugunuzu tek arabada tasiyabileceksiniz. Her türlü çocuk arabasina monte olabilir. Bir cocuk onde giderken, ikinci cocuk bu aparatin ustunde ayakta durabilir veya oturabilir, siz tek arabayla iki cocugu tasiyacaksiniz. Cok kullanisli. Resimlerde baston puset var, onu gunesligi ile birlikte 90 tlye veriyorum. Bu muhtesem aparatı 50 tlye. Beraber ya da ayri ayri alabilirsiniz.

Resmini merak ediyorum. :44:

merhaba,

onun resmini ekleyemiyorum ama mail adresinizi mail olarak atarsanız yollayabilirim. nette buggy board diye arayabilirsiniz, yalnız burda fiyatları ters yazmısım, 90 tl buggy boardun son fiyatı

Teşekkür ederim, netten baktım .
Hayırlı satışlar.

Indirim yapsaydiniz direk alacaktim Teşekkürler.
Zaten CarrefourSA Ümraniye Joker mağaza sinda sifiri 49, 90 tl buggy boardin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Herkes bu aparatı nerden aldığınızı soracak. Iki cocugunuzu tek arabada tasiyabileceksiniz. Her türlü çocuk arabasina monte olabilir. Bir cocuk onde giderken, ikinci cocuk bu aparatin ustunde ayakta durabilir veya oturabilir, siz tek arabayla iki cocugu tasiyacaksiniz. Cok kullanisli. Resimlerde baston puset var, onu gunesligi ile birlikte 90 tlye veriyorum. Bu muhtesem aparatı 50 tlye. Beraber ya da ayri ayri alabilirsiniz.

Puset basamağı duruyor mu , fiyatta indirim yaptınız mı , en son ne yaparsınız ?

Resimlerini atarsanız bakmak isterim glhan_syhan@hotmail.com

Back