- 1 Mayıs 2009
- 6.532
- 2.537
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aybikecim bizim sağlık durumları vardı ya ondan katılamadım hem de dün doğumgünümdü =))
gizoşcum gülçincim nasipse haftaya istiyorum gelmek çok özledim hepinizi a.s.
bizi özlemedin demek :dilcikar: :mymeka:
bütün güzel yorumlar icin cok tesekkür ederiz öpüyoruz cok
valla kısmetse geliriz bizde. havalarda cok sıcak olmaya basladı ya. bugün dısardayıdm ama zor attım kendimi eve. Ece katılırsa tabiki pazarteside olur. Sadece carsamba olmasın o gün cılgın carsamba mi ne oluyor ya ucuzluk cok kalabalık oluyor. İnsan oturcak yer bulamıyor.
poyrazım umarım iyilesir ya onuda cok öpüyorum.
anladım kızını aramızda görmek güzel hepsine maşallah ki nazar değmesin sık sık değiyor internete düştükten sonra alyaya :)
gizemcim valla bana bronz geldin okadar olsam ona bile razıyım ben bakalım şeyda bizi denize götürecekmiş gidersek yanabilirim kaydirigubbakcemile3
anladım blüüm ben dün olduğunu anlamamıştım buluşmanın şincik oldu
ben hiç denk gelmedim çılgınçarşambaya demek okadar farkediyor sölediğin iyi oldu bengücüğüm
yaw o zaman bakarız ayarlarız çılgın çarşamba (çok komik) ve pazartesiyi eleriz, ecenin iş yerini basar çeker alırız onu ordan herhangi bir gün buluşuruz. Ya da emreyi alırız annesi resimlere bakmakla yetinir...:)))