İki çiçek bir böcek Ikea'da :))

DoraGizem

DORApaşanınANNESİ
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2009
5.921
17
358
39
Son düzenleme:
o ne tatlı bi errrkek yarabbim rabbim nazarlardan korusun yerim ben o yanakları dudakları :nazar:
kızlarımda çok talı rabbim sağlıklı ömürler versin bebişlerinize :nazar::nazar:
inşallah bende hayırlısıyla sağ sağlim kavuşurum kuzuma gel ekim gel :Saruboceq:

masallah bebislere ve guzel annelerine.:nazar:

hepiniz çok tatlısınız ya.Allah nazarlardan saklasın.:nazar:

maşallah bebişlere ve annişlerine:nazar:

o ne tatlı bi errrkek yarabbim rabbim nazarlardan korusun yerim ben o yanakları dudakları :nazar:
inşallah bende hayırlısıyla sağ sağlim kavuşurum kuzuma gel ekim gel :Saruboceq:

maşallah kuzulara ve annelerine

teşekkürler kızlaropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

gizemcim yapalım böle ya güzel oluyor, haftaya tekrar

canlarım çok güzelsiniz maşallah size ve bebişlerime... inşallah haftaya katılırım size,çok öpüyorum hepinizi opuyorumnanaktan:nazar:

maşallah kuzulara ve annelerine

maşallah bebişlere anneleri sizde çok tatlısınız dostluğunuz daim olsun

opuyorumnanaktan

teşekkürler kızlaropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

gizemcim yapalım böle ya güzel oluyor, haftaya tekrar

bana uyar kıslarr konuşun paslaşalım sonunda koca zaten boşucak bigünde evde otur diye kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan

çok güzel gözüküyorsunuz
kızlar maşallah size zeynep , miray
dora paşam yakıyorsun yine

opuyorumnanaktan teşekkür ederiz canan teyzesi ....

sağlıkla al kucağına tatlım sende meleğini inş. opuyorumnanaktan

canlarım çok güzelsiniz maşallah size ve bebişlerime... inşallah haftaya katılırım size,çok öpüyorum hepinizi opuyorumnanaktan:nazar:

inşallah arzucum senide aramızda görmekten çok mutluluk duyaruz (bu arada düğün davetiyesi gibi oldu :roflol:)opuyorumnanaktan

wuu yine güzel bi buluşma ve yine başrollerde ikeaaklinialirimsmile
miraycığımın saçları uzamış sanki
dorişkoda baya bilinçli poz veriyor hehe
prenses zeyneple de yeni tanışıyorum sanırım ben çok cici maşallah
bu arada gizem sen bronzlaşmışsın bana mı öyle geliyorohaoldumsmile
biz burda hala soluk benizliler gibiyiz:sinifsinif:
bengü güzel arkadaşım seni de öpüyorum burdan arzum nerdeydi katılamamış size kulakalrını çınlatmışken kendisine kucak dolusu sevgiler selamlaropuyorumnanaktan

çok güzel gözüküyorsunuz
kızlar maşallah size zeynep , miray
dora paşam yakıyorsun yine

teşeküüyley ceydaninin annesi tejzeeee:))) saolun opuyorumnanaktan

blucum sensin güzel, haftaya sanada uygun olursa yaparız ya animasyon, ilknur ve poyrazımda iyi olsun, hatta pazartesi gelebilirse ececimde gelsin pazartesi uyarmı? çok erken oldu evet daha özlemedik birbirimizi ama:))))))))kaydirigubbakcemile3olumunekankayizsmileopuyorumnanaktan

oyy hepiniz de cok dadlusunuz ama kuzular daha bi tatlı maasallah sübhanallah ... dora paşayla mirayın resmine bayıldım.cok sekerler.. bi de gizem le dora poz verirken arkadaki teyze süper gülmüş kaydirigubbakcemile3

oyy hepiniz de cok dadlusunuz ama kuzular daha bi tatlı maasallah sübhanallah ... dora paşayla mirayın resmine bayıldım.cok sekerler.. bi de gizem le dora poz verirken arkadaki teyze süper gülmüş kaydirigubbakcemile3

çok teşekkürler... öpüyoruz yanaktan:)))

Son düzenleme:
bengü güzel arkadaşım seni de öpüyorum burdan arzum nerdeydi katılamamış size kulakalrını çınlatmışken kendisine kucak dolusu sevgiler selamlaropuyorumnanaktan

teşekkürler gıyabında annesiyle 3-5 kelam etmişliğiniz var:)))) ben pek taşımıyorum kızımın resmini nete anca bööle buluşmalarda, biz kısaca bebişlerin resimlerine izlek durumundayız:)))opuyorumnanaktan

ay maşallahh:asigim::nazar:

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canımm biz hafta sonu gittik denize ama pek yanamadık hava güzel değildi zaten ben pek beyaz olmadığımdan ama genede sağol şeker ...opuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan

ay maşallahh:asigim::nazar:

opuyorumnanaktan

Back