Ankara'da mobilyalı güzel evler, siteler var.
1+1, 2+1 olarak oldukça popüler bu aralar.
Genellikle bekar çalışanlar tarafından tercih ediliyor, güzel ve güvenli semtlerdeler.
Çoğu da sıfır evler, yani ilk siz kullanmış olursunuz eşyaları.
Sizin yerinizde olsaydım, böyle bir ev tutar, içine de sadece mutfak eşyası ve ev tekstili alırdım.
Bunlar da 3 nevresim takımı, 2 battaniye 4 yastık, 2 yorgan, 1 pike takımı, 2 masa örtüsü, 1 banyo takımı, 2 kişilik bornoz takımı, 4 havlu, 4 el havlusu, 4 mutfak havlusu, fiyatları uygun modelsiz olarak 12 kişilik yemek takımı, çatal bıçak takımı, meşrubat ve çay takımı, 1 çay makinesi(ayrıca su ısıtıcıya gerek kalmaz) 1 kahve makinesi, 1 tost makinesi, 1 tencere seti, 1 tava seti, 1 baharatlık takımı, 1 saklama kabı takımı, 1 çaydanlık, 1 de cezve takımı.
Zaten bu daireler beyaz eşyalı, ankastreli olduğundan, ekstra masraf da yapmamış olursunuz.
Bir tek çamaşır makinesi ve tv alırsınız, itfaiye meydanından oldukça uygun fiyata.
Ayrıca ola ki bir misafiriniz yatıya gelirse, tek kişilik bir yogan 1 nevresim takımı bulundurmanız da iyi olur.
Kalabalık misafirleriniz için de zaten bütün alacağınız mutfak eşyası 12 kişilik alırsanız, yeter de artar.
Ayrıca ikram setiydi, kahvaltı takımıydı gibi şeylere gerek kalmaz.
2 kişilik bir aileyiz, kendi günlük kullandığım her şeyden yola çıkarak bunları yazdım.
Memleketinizde olan evimi de her şeyiyle, sanki hep orda yaşıyormuşum gibi düzerdim.