İki aylık bebişle tatile gidilir mi?

Hayır cnm baştan nasıl alıştırırsan öyle gider
Hiç birşey olmaz en azından bizde böyle oldu
Ve şimdi 2 bucuk yasında
bencede, aman susun uyusun cit cikmasin dedikce hassaslasiyor.
ben bebisim uyurken tv yi acik birakicam bazen supurge acicam alissin diye...
neden gıdılmesın gıdır harıkada olur otelde konaklayın cok gezmessenız yorulmassınızda :KK34:
bebegınız hayırlı olsun gule gule buyutun
İnsallah cok tesekkur ederim.az kaldi heyecan dorukta :)

Ben oğlum 1 yaşındayken gitmiştim tatile, tatilin yarı zamanı otel odasında oğluşumu beklerken geçti. Sabah uyandığında kahvaltısını yaptırıp havuza indiriyordum çok eğleniyordu, sonra öğle yemeği ve uykusu hop odaya, uyanınca biraz daha havuza sonra akşam yemeği biraz dolaşma sonra yine uyku saatimiz. Oteldeki hizmetli bayan bile bana yazık ya doğru dürüst tatil yapamadın hep çocukla odada dedi, halime acıdı sanırım. :) Ama olsun ben yine de çok mutluydum çocuklarım olmadan gitseydim asıl o zaman mutsuz olurdum.

ayyy kiyamam kucuk de degil demekki ayaklaninca daha zorlasiyo isler :)))
Gidilir de sen bisey anlamazsin tatilden. Bir de ben bu kadar kucuk bebekletinin duzeninin bozulmasini dogru bulmuyorum
oyle demeyin bir arkadasim bebegini oyle alistirmis ki hic duzeninden sasmiyor kendi besigi kendi kasigi kendi yastigi var ve bunlar olmadan ne uyuyor ne yemek yiyo.
kadin koca besigi tasiyamadigindan gezmeye hasret kaldi.
ben birde sepet besik aldim gunduz oda oda dolastiricam gece de kendi odasinda da yaticak ki bagimli olmasin :KK66:))

X