Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben oğlum 1 yaşındayken gitmiştim tatile, tatilin yarı zamanı otel odasında oğluşumu beklerken geçti. Sabah uyandığında kahvaltısını yaptırıp havuza indiriyordum çok eğleniyordu, sonra öğle yemeği ve uykusu hop odaya, uyanınca biraz daha havuza sonra akşam yemeği biraz dolaşma sonra yine uyku saatimiz. Oteldeki hizmetli bayan bile bana yazık ya doğru dürüst tatil yapamadın hep çocukla odada dedi, halime acıdı sanırım. :) Ama olsun ben yine de çok mutluydum çocuklarım olmadan gitseydim asıl o zaman mutsuz olurdum.
oyle demeyin bir arkadasim bebegini oyle alistirmis ki hic duzeninden sasmiyor kendi besigi kendi kasigi kendi yastigi var ve bunlar olmadan ne uyuyor ne yemek yiyo. kadin koca besigi tasiyamadigindan gezmeye hasret kaldi. ben birde sepet besik aldim gunduz oda oda dolastiricam gece de kendi odasinda da yaticak ki bagimli olmasin ))