- 10 Ağustos 2024
- 176
- 108
- 32
Merhabalar. Ben adet döngümün 20. günü lucrin olduktan sonra birkaç gün gecikme ile adet oldum ve sonrasında estrofeme başladım. Transfer öncesi son kontrolde lekelenmem olduğu için transfer iptal edildi. O gün hem estrofem kesildi hem de o döngünün 20. gününe denk geldiği için tekrar lucrin 3.75 iğne yapıldı. Estrofem kesilince adetiniz 1 haftaya gelir dendi. Bu gün 12 gün geçmesine rağmen tık yok.
Bu şekilde tecrübesi olan var mı? İki ay üst üste lucrin oldum diye adetim kesilecek diye korkuyorum. Ne beklemeliyim onu da bilmiyorum. Yani adetim bir süre gelmeyecekse ona göre yaşarım hayatımı ama her tuvalete gittiğimde kanama beklemek de manevi olarak yorucu. Ne düşüneceğimi bilemiyorum artık.
Bu şekilde tecrübesi olan var mı? İki ay üst üste lucrin oldum diye adetim kesilecek diye korkuyorum. Ne beklemeliyim onu da bilmiyorum. Yani adetim bir süre gelmeyecekse ona göre yaşarım hayatımı ama her tuvalete gittiğimde kanama beklemek de manevi olarak yorucu. Ne düşüneceğimi bilemiyorum artık.