iki arkadasimda ayni seyleri soyledi

diloshh

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2013
128
4
kizlar 2 sene once basima cok ilginc bisey geldi yorumlarinizi bekliyorum
bi arkadasimla sohbet ederken ablasinin gece su icmek icin kalktiginda kardesinin yuzunde siyah elbiseli kisiler gordugunu sonra benim arkadasimda gece kapisina surekli birilerinin vurdugunu sesleri hep duydugunu soyledi
neyse... bende makarasina sen gelecegide soylersin icine doganlari soylesene dedim oyle seylerden korktugunu gunah oldugunu soyledi ama israrlarima dayanamadi sevgilinle sorunlar var ama hersey sende bitiyo sen karar vereceksin iliskinizin durumuna sevgilin uzak bi ulkede yasiyo dedi(yasadigi ulkeyide soyledi ve bu dogruydu) kizim ne diyosun sen faln dedim yaa korkutma beni dedi devam etmicem dedi ama zorladim hayatina ince belli siyah sacli bi kadin girecek ve aranizi bozacak sen ya o kadinin dedigine inanip sevgilinden ayrilacaksin yada sevgiline inanmaya devam ediceksin dedi. bide siz 2 sene sonra yuz yuze geliceksiniz dedi 2 sene gecti dediklerine gore onun bu sene gelmesi lazim ama gelir mi bilmiyorum :) neyse ben sonra yine boyle enteresan durumlar yasayan baska bi arkadasimda el falima bakti az once yazdigim herseyi eksiksiz soyledi ben dondum kaldim bu fallar gercek galiba inanmazdim oyle seylere ama... siz nediyosunu:

canim bende inanmazdim farkli iki kisi ayni seyi soyleyince noluyo dedim bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…