Merhaba hanımlar çok uzun süredir buraya gelmiyordum ama o kadar çok bunaldım ve arada kaldım ki derdimi içimdekileri yakınlarıma anlatamadım bende burda dertleşmek ve akıl almak istedim 23 senelik evli 4 çocuk annesiyim eşim beni bir çok kez aldattı çok uzun konular onları anlatsam roman olur ama fiziksel olarak yada iki kere ama sanalda bir çok kez yaptı çocuklarım için sustum o suçlu ve kabahatli olduğu halde suçlu benmişim gibi hep ben özür diledim o hep kendini haklı gördü benim kahrımı hep o çekmiş gibi konuştu neyse benim kocsmdaki düşünce tilki kürkçü dükkanı meselesi yani yaparım ama yine sana dönerim şimdi en son line diye Bi uygulamadan Japon Bi kızla konusuyo bu arada teli şifreli ama Allah razı gelmiycek ya ne zaman böyle şeyler yapsa Allah hep benim karşıma çıkartıyor bunun hatalarını buda böyle oldu tesadüfen şifresini girerken gördüm haberi yok yoksa kıyamet kopuyor soru sorunca sen kimsin bana hesap soruyorsun diyor neyse kıza bana söylemediği nekadar aşk sözleri varsa fazlasıyla soyluyo kız sanki sadece normal Bi arkadaş gibi konusuyo kızda surekli çıplak video resim istiyo kızda normal günlük yasantisin tabi gerçek kendiyse resmini atiyo benim aç gözlü kocam bu arada baska kizlarada yaziyo bir olmazsa biri hani geçen tartışırken bana hiç söylemediği lafları söyledi dünya başıma yıkıldı kilomdan evdeki giydiğim kiyafetlerden Bi sürü laf söyledi çok kırıldı kalbim anladim ki bu adam ölürse anca vazgecicek bu huyundan üzülüyorum günaha da giriyo bende iyice yıprandım artık napayim ne sorsam bagiriyo kiziyo evde çocuklarında huzurunu kaciriyor kendimi onun yüzünden çirkin ve iğrenç hissediyorum sanki artık beni umursamiyo napayim bazen herseyi arkamda bırakıp kimsenin beni bulamayacağı Bi yere gitmek istiyorum.ama 5 yaşında Bi küçüğüm var ona kıyamıyorum şaşırdım her gün ağlıyorum biraz içimi dökmek istedim
Sohbet uygulamaları direkt karşıdakinin diline çeviriyor mesajları.Bir Japon ile gunluk sohbet edecek kadar Japonca'si mi var?
Sohbet uygulamaları direkt karşıdakinin diline çeviriyor mesajları.
Maşallah,boynuzlarınız arşa dayanmış ama dört çocuk yapmayı da ihmal etmemişsiniz.Size verecek herhangi bir akıl ve öneri yok malesef,kendi düşen ağlamaz.Merhaba hanımlar çok uzun süredir buraya gelmiyordum ama o kadar çok bunaldım ve arada kaldım ki derdimi içimdekileri yakınlarıma anlatamadım bende burda dertleşmek ve akıl almak istedim 23 senelik evli 4 çocuk annesiyim eşim beni bir çok kez aldattı çok uzun konular onları anlatsam roman olur ama fiziksel olarak yada iki kere ama sanalda bir çok kez yaptı çocuklarım için sustum o suçlu ve kabahatli olduğu halde suçlu benmişim gibi hep ben özür diledim o hep kendini haklı gördü benim kahrımı hep o çekmiş gibi konuştu neyse benim kocsmdaki düşünce tilki kürkçü dükkanı meselesi yani yaparım ama yine sana dönerim şimdi en son line diye Bi uygulamadan Japon Bi kızla konusuyo bu arada teli şifreli ama Allah razı gelmiycek ya ne zaman böyle şeyler yapsa Allah hep benim karşıma çıkartıyor bunun hatalarını buda böyle oldu tesadüfen şifresini girerken gördüm haberi yok yoksa kıyamet kopuyor soru sorunca sen kimsin bana hesap soruyorsun diyor neyse kıza bana söylemediği nekadar aşk sözleri varsa fazlasıyla soyluyo kız sanki sadece normal Bi arkadaş gibi konusuyo kızda surekli çıplak video resim istiyo kızda normal günlük yasantisin tabi gerçek kendiyse resmini atiyo benim aç gözlü kocam bu arada baska kizlarada yaziyo bir olmazsa biri hani geçen tartışırken bana hiç söylemediği lafları söyledi dünya başıma yıkıldı kilomdan evdeki giydiğim kiyafetlerden Bi sürü laf söyledi çok kırıldı kalbim anladim ki bu adam ölürse anca vazgecicek bu huyundan üzülüyorum günaha da giriyo bende iyice yıprandım artık napayim ne sorsam bagiriyo kiziyo evde çocuklarında huzurunu kaciriyor kendimi onun yüzünden çirkin ve iğrenç hissediyorum sanki artık beni umursamiyo napayim bazen herseyi arkamda bırakıp kimsenin beni bulamayacağı Bi yere gitmek istiyorum.ama 5 yaşında Bi küçüğüm var ona kıyamıyorum şaşırdım her gün ağlıyorum biraz içimi dökmek istedim
Uygulama adı vermek yasak değilse yazarım. Ben bir dil öğrenme programı kullanıyorum, farklı ülkelerden insanlarla yazışıp, normal ya da görüntülü görüşme yapabiliyorsun. O çeviriyor yazışmaları.Aaa ben şok.
Hangisi ceviriyor?
Merhaba hanımlar çok uzun süredir buraya gelmiyordum ama o kadar çok bunaldım ve arada kaldım ki derdimi içimdekileri yakınlarıma anlatamadım bende burda dertleşmek ve akıl almak istedim 23 senelik evli 4 çocuk annesiyim eşim beni bir çok kez aldattı çok uzun konular onları anlatsam roman olur ama fiziksel olarak yada iki kere ama sanalda bir çok kez yaptı çocuklarım için sustum o suçlu ve kabahatli olduğu halde suçlu benmişim gibi hep ben özür diledim o hep kendini haklı gördü benim kahrımı hep o çekmiş gibi konuştu neyse benim kocsmdaki düşünce tilki kürkçü dükkanı meselesi yani yaparım ama yine sana dönerim şimdi en son line diye Bi uygulamadan Japon Bi kızla konusuyo bu arada teli şifreli ama Allah razı gelmiycek ya ne zaman böyle şeyler yapsa Allah hep benim karşıma çıkartıyor bunun hatalarını buda böyle oldu tesadüfen şifresini girerken gördüm haberi yok yoksa kıyamet kopuyor soru sorunca sen kimsin bana hesap soruyorsun diyor neyse kıza bana söylemediği nekadar aşk sözleri varsa fazlasıyla soyluyo kız sanki sadece normal Bi arkadaş gibi konusuyo kızda surekli çıplak video resim istiyo kızda normal günlük yasantisin tabi gerçek kendiyse resmini atiyo benim aç gözlü kocam bu arada baska kizlarada yaziyo bir olmazsa biri hani geçen tartışırken bana hiç söylemediği lafları söyledi dünya başıma yıkıldı kilomdan evdeki giydiğim kiyafetlerden Bi sürü laf söyledi çok kırıldı kalbim anladim ki bu adam ölürse anca vazgecicek bu huyundan üzülüyorum günaha da giriyo bende iyice yıprandım artık napayim ne sorsam bagiriyo kiziyo evde çocuklarında huzurunu kaciriyor kendimi onun yüzünden çirkin ve iğrenç hissediyorum sanki artık beni umursamiyo napayim bazen herseyi arkamda bırakıp kimsenin beni bulamayacağı Bi yere gitmek istiyorum.ama 5 yaşında Bi küçüğüm var ona kıyamıyorum şaşırdım her gün ağlıyorum biraz içimi dökmek istedim
öncelikle yaşınız genç hala yaşayacağınız koca bir ömür var bunu unutmayalım.Merhaba hanımlar çok uzun süredir buraya gelmiyordum ama o kadar çok bunaldım ve arada kaldım ki derdimi içimdekileri yakınlarıma anlatamadım bende burda dertleşmek ve akıl almak istedim 23 senelik evli 4 çocuk annesiyim eşim beni bir çok kez aldattı çok uzun konular onları anlatsam roman olur ama fiziksel olarak yada iki kere ama sanalda bir çok kez yaptı çocuklarım için sustum o suçlu ve kabahatli olduğu halde suçlu benmişim gibi hep ben özür diledim o hep kendini haklı gördü benim kahrımı hep o çekmiş gibi konuştu neyse benim kocsmdaki düşünce tilki kürkçü dükkanı meselesi yani yaparım ama yine sana dönerim şimdi en son line diye Bi uygulamadan Japon Bi kızla konusuyo bu arada teli şifreli ama Allah razı gelmiycek ya ne zaman böyle şeyler yapsa Allah hep benim karşıma çıkartıyor bunun hatalarını buda böyle oldu tesadüfen şifresini girerken gördüm haberi yok yoksa kıyamet kopuyor soru sorunca sen kimsin bana hesap soruyorsun diyor neyse kıza bana söylemediği nekadar aşk sözleri varsa fazlasıyla soyluyo kız sanki sadece normal Bi arkadaş gibi konusuyo kızda surekli çıplak video resim istiyo kızda normal günlük yasantisin tabi gerçek kendiyse resmini atiyo benim aç gözlü kocam bu arada baska kizlarada yaziyo bir olmazsa biri hani geçen tartışırken bana hiç söylemediği lafları söyledi dünya başıma yıkıldı kilomdan evdeki giydiğim kiyafetlerden Bi sürü laf söyledi çok kırıldı kalbim anladim ki bu adam ölürse anca vazgecicek bu huyundan üzülüyorum günaha da giriyo bende iyice yıprandım artık napayim ne sorsam bagiriyo kiziyo evde çocuklarında huzurunu kaciriyor kendimi onun yüzünden çirkin ve iğrenç hissediyorum sanki artık beni umursamiyo napayim bazen herseyi arkamda bırakıp kimsenin beni bulamayacağı Bi yere gitmek istiyorum.ama 5 yaşında Bi küçüğüm var ona kıyamıyorum şaşırdım her gün ağlıyorum biraz içimi dökmek istedim
Anladığım kadarıyla asla boşanmak istemiyorsunuz tek bir cumlenizde bile yok. Çocuklar küçük de değilmiş sizi baglayan bir şey yok da neyse sizin tercihiniz. Madem adam bunları göstere göstere yapıyor siz de umursamayin kendi hayatiniza bakın alın kartını gidin alışverişe sıfırdan bir dolap düzenleyin ,spora yazılın ,kurslara gidin yeni çevre edinin o yokmuş gibi davranın mümkünse yatağınıza da almayın.Merhaba hanımlar çok uzun süredir buraya gelmiyordum ama o kadar çok bunaldım ve arada kaldım ki derdimi içimdekileri yakınlarıma anlatamadım bende burda dertleşmek ve akıl almak istedim 23 senelik evli 4 çocuk annesiyim eşim beni bir çok kez aldattı çok uzun konular onları anlatsam roman olur ama fiziksel olarak yada iki kere ama sanalda bir çok kez yaptı çocuklarım için sustum o suçlu ve kabahatli olduğu halde suçlu benmişim gibi hep ben özür diledim o hep kendini haklı gördü benim kahrımı hep o çekmiş gibi konuştu neyse benim kocsmdaki düşünce tilki kürkçü dükkanı meselesi yani yaparım ama yine sana dönerim şimdi en son line diye Bi uygulamadan Japon Bi kızla konusuyo bu arada teli şifreli ama Allah razı gelmiycek ya ne zaman böyle şeyler yapsa Allah hep benim karşıma çıkartıyor bunun hatalarını buda böyle oldu tesadüfen şifresini girerken gördüm haberi yok yoksa kıyamet kopuyor soru sorunca sen kimsin bana hesap soruyorsun diyor neyse kıza bana söylemediği nekadar aşk sözleri varsa fazlasıyla soyluyo kız sanki sadece normal Bi arkadaş gibi konusuyo kızda surekli çıplak video resim istiyo kızda normal günlük yasantisin tabi gerçek kendiyse resmini atiyo benim aç gözlü kocam bu arada baska kizlarada yaziyo bir olmazsa biri hani geçen tartışırken bana hiç söylemediği lafları söyledi dünya başıma yıkıldı kilomdan evdeki giydiğim kiyafetlerden Bi sürü laf söyledi çok kırıldı kalbim anladim ki bu adam ölürse anca vazgecicek bu huyundan üzülüyorum günaha da giriyo bende iyice yıprandım artık napayim ne sorsam bagiriyo kiziyo evde çocuklarında huzurunu kaciriyor kendimi onun yüzünden çirkin ve iğrenç hissediyorum sanki artık beni umursamiyo napayim bazen herseyi arkamda bırakıp kimsenin beni bulamayacağı Bi yere gitmek istiyorum.ama 5 yaşında Bi küçüğüm var ona kıyamıyorum şaşırdım her gün ağlıyorum biraz içimi dökmek istedim