- 2 Ekim 2014
- 2.336
- 5.034
- 38
-
- Konu Sahibi dipsiz kuyu
İkimizde memuruz ama ben ücretsiz izindeyim tek maaşa kaldık anlayacağınız o yüzden kararsız kaldımBen boyle bir durumda maddi imkanim da el veriyorsa iyi yere cikarim..
İkimizde memuruz ama ben ücretsiz izindeyim tek maaşa kaldık anlayacağınız o yüzden kararsız kaldım
Biz Eryaman da oturuyoruz burda bile kiralar 750 den başlıyor aidatla birlikte 800 u geçiyoyuksek olan yer neresi. Mesela Kirası cayyolun dan ucuz nezih semtler var ank da
Ben baska bişeyden kısar yinede nezih insanlarla nezih bi semtte oturmayı tercih ederdim sanıyorum. Yıllarca batıkentte oturdum bi göz atabilirsiniz ama sanırım uçuk oralarda baya. Eşim çakırlardaki evinden 1200lira kira alıyor.kötü yer dediğiniz sincan fln olmalı. Çok aşmıcaksa hiç gitmeyin lojman cıkmazsa tekrar tasınmak Zorunda kalırsınızBiz Eryaman da oturuyoruz burda bile kiralar 750 den başlıyor aidatla birlikte 800 u geçiyo
O zaman eryaman da daha uygun evlere bakacaksınız. Şuan ki kiran 750 ise, 2+1 ler bile biliyorsun 600 den başlıyor.Biz Eryaman da oturuyoruz burda bile kiralar 750 den başlıyor aidatla birlikte 800 u geçiyo