İki arada bi derede

melekgibikiz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2012
444
180
123
Eskişehir
iyi aksamlarr, konuya nereden baslayacagımı bilemedim. kısaca özet geceyim. üniversite ögrencisiyim bir tanecik de ev arkadasım var(dı). simdilerde yeni bi iliskiye yelken actıgı icin sürekli erkek arkadasında eve kalmaya hic gelmiyor, esyaları burada esyalarını almaya falan geliyor. tabii sürekli beraber olan biz sadece sevgilisinden arta kalan zamanlarda yani bi nevi sosyal boslugu oldugu zamanlarda görüsüyoruz. bulustugumuz vakitlerde de ya sevgilisinin calıstıgı yere gidiyoruz ya da baska bi yere oturup sürekli sevgilisinden bahsediyor sevmedigini söylüyor anladıgım kadarıyla yalnızlıgını gideriyor bir nevi, yani ben onunla bulustugum zamanlarda bot oluyorum.

asıl konuya geleyim, cevremiz aynı. benim daha onceden tanısık oldugum biri vardı biz buna x diyelim. x benimle konusmak icin yazıyordu ama benim sevdigim baska birisi oldugu icin kimseyle konusmuyordum. sevdigim kisiyle(eski sevgilim) ev arkadasım benim sayemde bi tanısıklıgı vardı, biz ayrıldıgımız vakit yeniden barısacak gibi olmustuk instagramdan beni engellemisti, barıscak gibi oldugumuz sıra bana da ev arkadasıma da takip istegi atmıs. ben de ev arkadasımla takiplesmesini istemedim onceden tanıssalar neyse bir de benim cocukla ne olacagım belli degil ne diye takipleseceksin ki.takibini kabul etmemesini naif bi sekilde istedigimde kıyameti kopardı

neyse olmadı barısamadık, aradan zaman gecti bu x kisisiyle ortamlarda karsılasıyoruz iyi cocuk hos cocuk ötesine gitmiyorum, bana yazdıgını da ev arkadasım biliyor, bunlar takiplesiyorlar instagramda. ev arkadasımın sevgilisi var ama xi her gordugumuzde yaaaaa cok tatlı falan yapıyor. bikac gun once de tuhaf bi sekilde cocukla bi etkilesimimiz oldu flört dönemindeyiz bunu arkadasıma soyledıgımde ciddi anlamda bozuldu uyucam ben dedi suratıma telefonu kapattı, bes dakika sonra wpden mesaj attı “x’i takipten cıktım, eski sevgilin olayına dönmesin

Yani bir yandan kendimi sorguluyorum bir yandan bilemiyorum ya size danısmak fikirlerinizi almak istedim

Sevgiline sulanir diye mi dusunuyosun ya da kiz tavir yapmakta hakli mi diye mi soruyorsun? Ben tam anlamadim. ..

O arkadaşından sana hayır gelmez.. tavırı değişen bir insan.. kıskanç bir yapısı var sanki..

Amaci belli heryrde odak noktasi olmak istyr galiba arkdsin btun erkkler benm elimde olsun diyor herlde boyle bi insani cevremde barindirmam . Ayrica sevmedigi bi insani neden oyalayip duruyor

Mubalaga abartmak demek abarti olabilir ama yasanan temel olay ortada.

O da farkindadir ve egosu sismistir.

Arkadasin da hem karnim doysun hem pastam dursun kafasinda.

Aramızdaki muhabbetlerden karsı cinslerin haberi yok, yansıtmadık yani benim yeni flörtümle bi arkadaslıkları da yok ev arkadasımınki icten ice begeni keske olsa modu

Kıskaaanç Sevgilisiyle yetinmeye niyeti olmayan daha iyisini bulduğu an diğerine gidebilecek, herkes etrafında olsun isteyen bi ilgi manyağı canlandı gözümde nedense

Kıskaaanç Sevgilisiyle yetinmeye niyeti olmayan daha iyisini bulduğu an diğerine gidebilecek, herkes etrafında olsun isteyen bi ilgi manyağı canlandı gözümde nedense

ister istemez ben de oyle dusunuyorum, ama yakıstıramıyorum yetmezmis gibi bir de trip yiyorum nasıl davranacagımı sasırdım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…