- Konu Sahibi depresyonnn
-
ah keşke öyle yapsa ama yapmıyor, ben öne sürmesinde sıkıldım, sonra da her kararı kendi başına alıyorsun diyor(
ah bu büyükler anlamıolar hiç
canım sen kayınvalidene söyle evde yapıcaz nişanı biliosunuz ona göre 15 kişiden fazla kişinin gelmesine gerek yok de bi yüzük takılacak altı üstü de sıkma canını dugun arefesinde herkes tatsızlıklar yasar
Nişan evde olacaksa erkek tarafına söylenmeli evde yapılacak ona göre gelin lütfen diye ki zaten siz de söylemişsiniz evde yapılacağını.
Ama fazla kişi gelmesin demenizi yanlış buluyorum ben...Evde yapılcağını bile bile de kalkıp kalabalık bir grup halinde gelirlerse bu da onların anlayışsızlığı olur bence.
Bir de bu normal oturma değil ki,sizin nişanınız türbanlı olsanız bile eşarbınızı normal bağlayıp mı çıkacaksınız milletin içine.
Bu sizin özel ve önemli bir gününüz.Bence türban yaptırmanız daha hoş olur.
Bu sizin o günü önemsediğinizin en açık göstergesi olacaktır zaten.Ama gene karar sizin.
Her kararı kendi başıma alıyorum, çünkü sen hiçbir kararımızın arkasında durup nişanlımın ailesine söylemiyorsun.. Sen geçiştiriyorsun, kararı vermek bana kalıyor... Ben de bu durumdan hoşanmıyoru.. Artık ağırlığını koy anne.. demen gerekiyor....
benim nişanımdada böyle oldu biz evde yapmak istedik kayınvalidem evde
olmaz bizim taraftan herkes gelmek ister bilmem ne birsürü şey söyledi tanışmaya 20 kişi gelmişlerdi
söz desen onada kalabalık geldiler neyse nişan evde olmadı bizimde çok durumumuz yoktu bi yer tutmak istemedik sonra tutmak zorunda kaldık takılan paralarla masrafların birazını öderiz dedi bende tamam dedim neyse nişan günü geldi çattı bayağı kalabalık oldu inanırmısın sırf kuru kalabalık kimse bişe takmadı erkek tarafından hep benim tarafım taktı bin pişman oldum onlara uymakla sende uyma ben böyle yapıyorum de öyle yap kalabalık gelirlerse kendi ayıpları sen nasıl istiyorsan herşeyi öyle yap içinde kalamasın bişey mutluluklar canımzemuszemus
Buna birşey eklemeden geçemeyeceğim, kardeşimde de aynısı oldu, 50 kişi geldiler, 1 tane takı takan olmadı, sadece yük olsun başka birşey olmasın. O yüzden nasıl istiyorsan öyle davran, karşıdakilerlede açık açık konuş, ortak noktalarda buluşabileceğiniz yerlerde buluşun en azından.
benim nişanımdada böyle oldu biz evde yapmak istedik kayınvalidem evde
olmaz bizim taraftan herkes gelmek ister bilmem ne birsürü şey söyledi tanışmaya 20 kişi gelmişlerdi
söz desen onada kalabalık geldiler neyse nişan evde olmadı bizimde çok durumumuz yoktu bi yer tutmak istemedik sonra tutmak zorunda kaldık takılan paralarla masrafların birazını öderiz dedi annem bende tamam dedim neyse nişan günü geldi çattı bayağı kalabalık oldu inanırmısın sırf kuru kalabalık kimse bişe takmadı erkek tarafından hep benim tarafım taktı bin pişman oldum onlara uymakla sende uyma ben böyle yapıyorum de öyle yap kalabalık gelirlerse kendi ayıpları sen nasıl istiyorsan herşeyi öyle yap içinde kalamasın bişey mutluluklar canımzemuszemus
Buna birşey eklemeden geçemeyeceğim, kardeşimde de aynısı oldu, 50 kişi geldiler, 1 tane takı takan olmadı, sadece yük olsun başka birşey olmasın. O yüzden nasıl istiyorsan öyle davran, karşıdakilerlede açık açık konuş, ortak noktalarda buluşabileceğiniz yerlerde buluşun en azından.
aynen öyle canım kuru kalabalık diyorum ya işte
düğündede buna benze olaylar yaşadım eşimin kuzenleri hepsi çalışır
takıya sıra geldi yengesi amcası 2 kuzeni sadece 1 tane hediyelik bilzik taktılar ben utandım vallahi desemki çalışmıyolar
böyle şeyler oluyor bu zamanlarda sabretmek lazımopuyorumnanaktan
Canım peki takıları nasıl hallettiniz, sizemi kaldı takılar?
Bide takı konusunda sorun çıkmaması için büyük bi yer tutmak istemiyorum, çünkü bizimkilerin hepsi altından aşağı takmaz, ama onların daha dün düğünlerine gittim, teyze yiğenine bi küçük altın taktı, bizlerde ise düğünlerde 22 ayar bilezikten aşağı takılmaz. Kayınvalide tutturacak sana bilezik alalım diye, e benim yaptığım masraflar ne olacak, onları ödemek için bir kısmını bozdurmak zorundayım sonuçta.
takılar bana kaldı çok bişe yoktu zaten kayınvalidemler 4 bilezk taktı okadar 2 isini geri alıp düğünde taktılar
Sözlümün tarafınında aynısı olacağını düşünüyorum, bizlerde amcalar 3'lü burma takarlar, kuzenlerim ablamın bebeğine bile hep altın taktılar. Ya takmasınlar istemiyorum, yeterki sorunsuz atlatalım şu nişanı. Arada biz kalıyoruz, bizi yıpratıyorlar... Zaten nişanlısından ayrılanların bir çoğu ailevi nedenlerden ayrılıyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?