• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler İki adet sivilce izi :(

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

Talya6

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2012
12
0
36
Kahramanmaraş
merhaba kızlar,

Yanağımda yan yana, ard arda iki sivilce çıktı ve çok ağrılı byük sivilcelerdi ve şimdi ise kırmızı lekeleri kaldı, acaba güneşte yandıkça geçer mi. Bununla ilgili tecrubesi olan varsa paylaşsın lütfen. Çok canımı sıkyıorlar, daha önceleri sivilce nedir bilmezdim bile :(

daha önce burada sivilce ile porblem yaşayıp kurtulanların söylediği "bepanthene plus"var hemen hemen her kullanan tavsiye ediyor..inşallah size de bir çare olur..geçmiş olsun...

Sivilce lekelerinle bir de güneş altında yanarsan o lekeler daha da koyulaşıp kalıcı olacaktır. Mutlaka yüzüne güneş kremi sürerek dışarı çık derim. Ayrıca lekeler geçmez ise expigment diye bir krem var onu kullanabilirsin ya da benim de forumdan öğrendiğim bu sivilce lekelerine kantaron yağı kullanabilirsin. SAKIN GÜNEŞE ÇIKMA.

çok teşekkür ederim, denemekte fayda var tabi ama bu ürün biraz yağlı umarım daha cok sıvılce cıkarmaz yuzumde, yinede çok kolaymıs işe yarıyorsa çok mutlu olucam sayende, sonsuz teşekkürler...

kantaron yağını nereden alacağım veya expigment nerede satılır hiç bir fikrim yok, yoksa bepantehen plus mı deneyceğim, kafam karıstı ıyıce ne yapmalıyım şimdi ben, güneşe de çıkma dediniz iyice korktum :(((( bir de yuzumde baska leke fln olmadıgı ıcın orada cok sırıtıyorlar hep gozume carpıyo cok sınır bozucu :(

kantaron yağını nereden alacağım veya expigment nerede satılır hiç bir fikrim yok, yoksa bepantehen plus mı deneyceğim, kafam karıstı ıyıce ne yapmalıyım şimdi ben, güneşe de çıkma dediniz iyice korktum :(((( bir de yuzumde baska leke fln olmadıgı ıcın orada cok sırıtıyorlar hep gozume carpıyo cok sınır bozucu :(

Önce bir sakin ol bakalım :) Kantaron yağını aktardan alabilirsin (fiyatı 8tl civarı sanırım), expigment ise eczanede satılıyor ( o da 7tl filan). Güneşe çıkma dememin nedeni; güneş her ne kadar seni bronzlaştırıp anlık olarak sivilce izlerini daha az dikkat çekici hale getirse de aynı zamanda bu izleri kalıcı hale getirme riskide var. Bu yüzden bronzlaşmak için çabalama ve günlük hayatta dışarı çıkarken bile güneş kremi kullanmaya çalış. Güneşin zararlı etkileri o kadar fazla ki aslında bu lekeler olmasa dahi yaz / kış güneş kremi kullanmak gerekiyor.
Mutlaka geçer merak etme sivilcelerle oynamamaya / dokunmamaya gayret göster.:3:

kızlar forumda kantaron yağının sivilcelere iyi geldiğini okudum ve denemeye karar verdim.daha ilk kullanmamda gözle görülür derecede düzelme oldu.şiddetle tavsiye ediyorum.çok yağlı diye sivilce yapar diye sakın düşünmeyin.cildim yağlı olmasına rağmen etki etti.gece yatmadan temiz cilde masaj yaparak sürebilirsiniz.

Back
X