Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Ikea'nın Ürünleri

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
bence ikedan kople ev dosenmez sadece eksikler tamamlanir
benim mesela bazi ufak defek mutfak gereclerim kucuk sehpa aksesuar gibi seylerim ikeadan
yani mobilya tavsiye etmem

ikeanın ürünleri nedense hep dandik gelmiştir gözüme..mobilyalar sanki eğreti ,1-2 yılda kırılır gider gibi..

ıkeanın çoğu ürünleri çin malı zaten arkadaşım çalışıyo o söyledi çinde üretiliyormuş bende sehpa almıştım oğlum üstünde araba sürdü hemen kalktı çok çizildi dayanıklı değil çarşafl aldım onuda beğenmedim heleki mobilya hiç alınmaz

Valla mobilya aldık bakalım, zaman göstericek. Pax gardolapları görünce dayanamadım. 10 yıl da garantiliydi

IKEA sadece tasarımı ön planda tutuyor, ben kullanmadım ama çevremde kullananlar var.
Onlarda isyan bayraklarını aldıktan kısa süre sonra çektiler göğe.
Umarım anlatabilmişimdir.
Sen stilini seviyorsan, oradan kopya çekip dışarıdan araştırabilirsin canım.

ikea'dan şimdiye kadar sadece ufak tefek şeyler aldım ve paslanan bıçaklar ile vida yerleri geniş çıkan laptop masası (kendimce çözüm buldum kaç yıldır kullanıyorum) dışında memnunum da. ancak evlilik hazırlığında daha fazla ve hatta büyük parçalar almayı düşünüyorum fakat korkuyorum.

memnun kaldığım ürünleri; teflona uygun siyah spatula takımları, uzun çekecekler, buzdolabı poşeti mandalları, çay demleme süzgeçi (fincan için), bardakları, dolapta çok az yer kaplayan ve yuvarlak köşeleri için tişörtlerde iz bırakmayan beyaz elbise askıları, kitaplıklar için kitap destekleri (istanbul'da gördüğüm en ucuzlarıydı) vb.

mutfak için ya da mobilya anlamında memnun kalmadığınız ya da çok memnun kaldığınız ürünleri yazabilir misiniz acaba?

ikae dan çocuk ürünleri aldım memnunum.Ama süzgeçli bir makarna tenceresi ve cam kavanozlar almıştım.Maalesef paslandılar...

makarna süzgeçli tenceresi ya da kapağı vardı almak istediğim o da paslanır mı acaba?:5:

bence ikedan kople ev dosenmez sadece eksikler tamamlanir
benim mesela bazi ufak defek mutfak gereclerim kucuk sehpa aksesuar gibi seylerim ikeadan
yani mobilya tavsiye etmem

ürünlerden halen memnun musunuz diye sorsam birkaç yıl sonra ne hale geldiklerini öğrenmek açısından:)

Valla mobilya aldık bakalım, zaman göstericek. Pax gardolapları görünce dayanamadım. 10 yıl da garantiliydi

dolaplardan memnun kaldınız mı?

bence de kalitesiz
ama var evimde 2-3 parca mobilyası ucuz çünkü
hangi ürünlerinden kullandınız ve şu anki yorumunuzu öğrenebilir miyim?

kalitesiz ikeanın tarzı evet çok hoş ama mobilya alınmaz kullanan birini biliyorum kullanışsız... dekorasyon için gidip gezin fikir alın evin içinde eksiklikleri tamamlamak için dekor eşyaları alın ama mobilya almayın derim..:19::19:

Back
X