• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ıkea tv ünitesi

KELEBEKL

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2010
157
0
96
Tekirdağ
Slm kızlar tv yi aldım yarın rafları sipariş edeceğim ama çok yorum alamadım açıkçası nasıl duracağıyla ilgili yardımm lütfennnn... $tv+duvar+üniteleri[1].webp
evet bu tarz yapmayı planladım 110*26 2 adet alıp bir alta birde üste yapacağım tv 32 inç

Ben olsam ikisini de alta koyarım.
Arasına decoder vcd filan yerleştiririm.
Üst rafı tv ye çok yakın çakmam.Böylece üzerine cd,kumanda veya ufak objeler,çerçeve,mum vs... konulabilir.

Tv yi,(koltuk yerleşimine göre) sağa veya sola hizalarım ve tv nin boş kalan tarafına 1 veya 2 küçük raf çakarım.Yine üst üste duracak şekilde...

Yani Allta büyük raflar,tv nin bir yanında küçük raflar.

Tv,büyük rafların bir kenarına denk gelecek.

Boş kalan kenarın yukarısında küçük raflar olacak.

Çizmeden anlatmak ne zormuş :)

Cnm bende alt rafa zaten dvd ve uydu alıcısını koyacağım üst rafa da küçük objeler yani iki uzun alta yapmanın bi anlamı olmaz diye düşünüyorum...küçük raflarda bulabildiğim 30*26 yani çok çok küçük bu fotodaki çok şık olmuş tabi benım odam bu tarz değil ama güzel olur diye düşünüyorum

Odada krem rengi köşe takımım var ve pembeli bi tablo pempeli kremli çiçekler geometrikte bi halım var...2 uzun raf 50 tl tutacak güzel durmazsa iade edebilirim başka alternatifler ararım :)

Böyle sonradan bişiler almak çok zro o yüzden evlenirken herşeyi ayarlamak lazım diye düşünüyorum....halen daha bişi yapmış değiliz tv yi koyduk eski bir sehpanın üzerine dam üstünde saksağan oldu resmen.

Tatlım yeni gördüm yaptım tatlım çokta güzel hoş oldu gören hayran oldu.ama fotoğraf makinem yok...takması biraz zor oldu ama halletti eşim

nasıl yaptın rafları nasıl yerleştirdin
gerçi ben duvara boydan boya bir tv ünitesi almaya karar verdim ama henüz begenemedim

Cnm ben bunu oturma odasına yaptım.fazla eşya olsun istemiyordum evde...birini alta birini üste koydum rafın.alttakine dvd yı felan yerleştirdik tam ortaya da tv yi astık hoş oldu

Back
X