• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ikea samdan ?

farahnihal

pamuk kızımm
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2010
1.662
276
198
bu ürünün mavi renklisi var mı acaba? çok şık şamdan ama illa mavisi olacak :)

Eklentiler

• $ikea-blomster-masaustu-cam-samdan-seti-3-adet-set-mb39887_1061144_r1.webp
    $ikea-blomster-masaustu-cam-samdan-seti-3-adet-set-mb39887_1061144_r1.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 1.047
kcd çok güzel şeyler varmış ama tuzlu :)

Hmm anladım canım:26: Ben geçen sene şamdan almıştım ordan bi tanesi 80 tl falandı yanlış hatırlamıyorsam. Şu anki fiyatlarını hiç bilmiyorum. Sen nerden baktın ki fiyatlarına? He bi de tepe home da ve belki koçtaş da olabilir.. Renkli istediğin için bulunması biraz zor yoksa uygun fiyata bi çok şey bulabilirsin. Bende salonuma mor bulmakta çok zorlanmıştım. Mor da zor bi renk aslında her tonu da güzel değil. En son KCD işimi gördü :16:

Hmm anladım canım:26: Ben geçen sene şamdan almıştım ordan bi tanesi 80 tl falandı yanlış hatırlamıyorsam. Şu anki fiyatlarını hiç bilmiyorum. Sen nerden baktın ki fiyatlarına? He bi de tepe home da ve belki koçtaş da olabilir.. Renkli istediğin için bulunması biraz zor yoksa uygun fiyata bi çok şey bulabilirsin. Bende salonuma mor bulmakta çok zorlanmıştım. Mor da zor bi renk aslında her tonu da güzel değil. En son KCD işimi gördü :16:

depo diye bir site tane 40 tan başlıyo şamdanlar, ne bilim ikea da 3 üçü bu fiyata ama aradığım renk yok işte :50:

Evet canım renk sıkıntı işte. Dediğim gibi koçtaş hee bi de bauhaus a bakabilirsin artık çok güzel dekoratif eşyalar getiriyolar. Fiyatlar da fena değil

maalesef ikea koçtaş vs vs yerler bana çok uzak nerdeyse 1,5 -2 saat netten bakıyorum bende genelde

Şamdan var canım ikeada hem de açık mavi, turkuaz tonlarında ama blok mum için.. İşine yararsa, katalogtan bakabilirsin..

Konuları içerikleri ile ilgili başlıklara açalım lütfen..
Bu sebeple konunuz "Sorular, Sorunlar, Tavsiye ve Öneriler" başlığına taşınmıştır.
Bilginize. :34:

Back
X