ikea koltuk kullananlar...

Salonu komple yeniliyoruz aslında.Perdelerimi hafif siyah desenleri olan bir model seçtim. Halımıda piksel görüntüsü gibi kutu kutu olan bi şey düşünüyorum. Atlasta bir model beğendim ama rengini belirlemedim. Tv ünitesi de muhtemelen beyaz mobilya ve naturel ahşap rengi aksesuarlı olacak. Seçtiğim halının linkini ekledim. Bakalım beğenecek misiniz. Evimiz spor modern döşeli klasik hiç bir şeyimiz yok. Koltuk rengine göre detayları düzenleyeceğiz.
http://atlashali.com.tr/koleksiyonlar/mozaik-serisi/248/mozaik-gri.html#.VvDvjtKLTDc

Mobilyalarınızı beyaz varsayıyorum, ikisi de olur bence... Aksesuarda iş biter. Ayrıca halınızı çok beğendim. İyi günlerde kullanın...

hiç tavsiye etmem, kılıfları düzgün durmuyor ve ağır durmuyor...

hiç tavsiye etmem, kılıfları düzgün durmuyor ve ağır durmuyor...
Ben aldım. Şimdilik problem yaşamadım. Kılıfları kayıyor mu derseniz hafif bir kayma var. Ama bu fermuarlı yıkanabilen her kumaşta olur diye düşünüyorum. Daha önceki iki takımımdan birinde yıkama kolay koltuk rahattı ve kayma oluyordu. Diğerinde sünger sert kılıf kalınca olduğu için kayma olmuyordu ama yıkaması takması zordu. Küçük bir oğlum var sürtüne sürtüne inip çıktığı için bir miktar kaydırıyor tabi.
Ağırlık konusu göreceli. Oturumu rahat ve derme çatma durmuyor. Piyasadaki bir çok koltuğu göre çok daha ağır bence. Ama iyinin iyisi bitmez tabi ki. Sonuç olarak ben aldığıma pişman olmadım, mutluyum.

tabi ki modele gore de farkeder... gule gule kullanin insallah guzel gunlerde :)

Ben de gayet memnunum bir sıkıntım yok. Hatta temizliği çok kolay olduğundan iyi ki almışım diyorum her seferinde....

Back
X