ikea koltuk kullananlar...

annem ektorp serisini almisti. o pek memnun degil ama tamamen annemden kaynakli bir memnuniyetsizlik:) ikeanin koltuklari sirf elyaf dolgu oldugundan ve ektorp serisi giydirme oldugu icin daginik duruyor ya, bir turlu sevemedi koltuga kilif ortmussun gibi geliyor ona:) ama onun disinda zirt pirt kiliflari yikayabildigi icin de memnun. annem degisiktir biraz:)

ancak ektorp serisinin yatakli 3'lu olanini tavsiye etmem.yatmak zaten cok rahatsiz, onun da disinda yatak mekanizmasi oldugu icin oturma bolumu cok yuksek kaliyor. yataksiz dusunursen 2'li yataksiz olani var ondan cok memnun.

bende atolyemde en ucuz koltugu solsta yi kullaniyorum. en dandik mali olmasina ragmen cok memnunum. eger begendigin model ikeadansa alabilirsin bence dorun yasayacagini sanmiyorum.

ben ektorp serisini istemistim ama annem kendinde o kiliflari begenmiyor diye bana aldirtmadi:)

Çok teşekkür ederim bilgiler için :)

Süreklilik istiyorsan tavsiye etmem, ama bi alırsan 6-7 yıl sağlamlığı kalır. Oturması rahat, kumaşını da güzel seçersen temizliği rahat olur çıkarılıp yıkanabiliyor orası rahat. Fotoğrafını çekecektim fakat şu an eşim üstünde yayılmış vaziyette:)

Valla bir on yıl götürse fena olmaz :) modelini biliyorsanız ikeanın sitesinden bakayım ben

Bizde var. Oturdukça salaş bir hal alıyor. Misafir odasından ziyade günlük kullanıma daha uygun. Sağoluma almam ama küçük bir odama tekrar alabilirim. İkea koltuğun olduğu odada film izliyoruz. Rahat. Ancak koltuk komple giydirme olduğu için koltuk minderlerinin kılıfı biraz kayıyor. Muntazam durmuyor.
Şu modelden var bizde:

Bu arada koltuk taş gibi.

Bizimki de kıvık'mış.

bende kıvık düşünüyordum :) kılıfları makinede yıkanabiliyor değil mi ?

evet yıkayabilirsiniz. Hatta ben ekstra bir kılıf daha aldım. Renk renk değiştiriyorum mevsim değişince evimin havası da değişiyor.

Valla bir on yıl götürse fena olmaz :) modelini biliyorsanız ikeanın sitesinden bakayım ben

Kullanmadan kullanmaya farkeder ama bizimki on yıl götürür diye düşünüyorum. Üstelik kılıflarını hep çıkarıp yıkıyorum bebekli ev malum. Kılıflarını çıkarmak için de parçalamanız gerekiyor. İki kere taşındım. Hiçbir şey olmadı. Ben gayet memnunum.

http://www.evdestil.com/wp-content/uploads/2014/01/ikea-koltuk.jpg

işte ben buldum netten :) ben memnunumm açıkcası, rahatlar oldukça... güzel kullandıktan sonra 10 yıl da götürür bence...

Bence de çok rahat...

Bizim salonumuzda duruyor mobilyalarımız da ona uygun siz tarzından dolayı mı salona düşünmediniz?

Kızlar bazı renklerde sadece kuru temizleme yapılabilir çamaşır makinasında yıkanmaz diyor. Hangi renk kullanıyorsunuz nasıl temizliyorsunuz. KIVIK 3 lü kanepe almaya karar verdik. Renk konusunda kararsısız. Çocuk olduğu için koyu gri makinada yıkanabilir mi alsak. Açık Gri kuru temizleme yapılan mı alsak bilemiyoruz. Ne dersiniz.

Bugün koltukları alıyoruz yardımınıza ihtiyacım var KIVIK serisinden hangi kılıfı alayım. Temizliği nasıl bir fikir verin.

Bugün koltukları alıyoruz yardımınıza ihtiyacım var KIVIK serisinden hangi kılıfı alayım. Temizliği nasıl bir fikir verin.

Kıvık serisi tek diye biliyorum siz rengini mi soruyorsunuz, sorunuzu tam anlayamadım. Bunları ben çamaşır makinasında yıkıyorum, mis gibi oluyor, evde bebeğim var. Sık sık yıkıyorum, yıpranma sorunu yaşamadım. Umarım siz de memnun kalırsınız...

Kılıfların yıkama talimatından bahsediyorum.Adı koyu gri diye geçen siyah renginde kumaşı yıkanılabilir yazıyor ama gri rengi için sadece kuru temizleme yapılmalı yazmışlar. Gri ile siyah arasında tercih yapıcam ona karar veremiyorum. Sizinki ne renk acaba?

Hmm şimdi anladım..Zaten çok fazla renk seçeneği yok siz de görmüşsünüzdür, benim ki siyah ve kırmızı... Kışın siyah, yazın kırmızı olanları kullanıyorum genellikle. Eğer evde bebek varsa size de 2 tane almanızı öneririm. Yıkar yıkar kullanırsınız, çok pratik..

Çok teşekkür ederim cevabınız için. Siyah kullanan arkadaşlarım var, onlarda tavsiye ediyor.Sorun benim şuanda kullandığım takımın siyah olması. Sadece bazı yerlerinde beyaz deriler var.Evde farklı bir hava yaratmaz mı acaba diye düşünüyorum. Farklı bir görünüm olması için gri düşünüyordum. sanırım bende siyah alıcam.

Mobilyaalarınız siyahsa olmaz tabi ki, ama koltuklarınız siyahsa her koltuğun duruşu farklı olur düşüncesindeyim. Eviniz spor mu, klasik mi, modern mi? Nasıl döşediniz? Mesela beyaz modern tarzda mobilyalarınız varsa kırmızı çok yakışır siyah da.. Ama kahverengi ahşap rengi vs.. de siyah koltuklar daha şık durur bence... Yine de seçim sizin...

Salonu komple yeniliyoruz aslında.Perdelerimi hafif siyah desenleri olan bir model seçtim. Halımıda piksel görüntüsü gibi kutu kutu olan bi şey düşünüyorum. Atlasta bir model beğendim ama rengini belirlemedim. Tv ünitesi de muhtemelen beyaz mobilya ve naturel ahşap rengi aksesuarlı olacak. Seçtiğim halının linkini ekledim. Bakalım beğenecek misiniz. Evimiz spor modern döşeli klasik hiç bir şeyimiz yok. Koltuk rengine göre detayları düzenleyeceğiz.
http://atlashali.com.tr/koleksiyonlar/mozaik-serisi/248/mozaik-gri.html#.VvDvjtKLTDc

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…