annem ektorp serisini almisti. o pek memnun degil ama tamamen annemden kaynakli bir memnuniyetsizlik:) ikeanin koltuklari sirf elyaf dolgu oldugundan ve ektorp serisi giydirme oldugu icin daginik duruyor ya, bir turlu sevemedi koltuga kilif ortmussun gibi geliyor ona:) ama onun disinda zirt pirt kiliflari yikayabildigi icin de memnun. annem degisiktir biraz:)
ancak ektorp serisinin yatakli 3'lu olanini tavsiye etmem.yatmak zaten cok rahatsiz, onun da disinda yatak mekanizmasi oldugu icin oturma bolumu cok yuksek kaliyor. yataksiz dusunursen 2'li yataksiz olani var ondan cok memnun.
bende atolyemde en ucuz koltugu solsta yi kullaniyorum. en dandik mali olmasina ragmen cok memnunum. eger begendigin model ikeadansa alabilirsin bence dorun yasayacagini sanmiyorum.
ben ektorp serisini istemistim ama annem kendinde o kiliflari begenmiyor diye bana aldirtmadi:)
canım ben aldım sakınn alma çok kalitesiz. Bildiğin dağılıyor. Kumaşlar en basit lekeyi bile tuttu. Ben alma derim..ikea koltuk-kanepe kullananlar,modelini ve memnun olup olmadığınızı yazar mısınız :)
canım ben aldım sakınn alma çok kalitesiz. Bildiğin dağılıyor. Kumaşlar en basit lekeyi bile tuttu. Ben alma derim..
Süreklilik istiyorsan tavsiye etmem, ama bi alırsan 6-7 yıl sağlamlığı kalır. Oturması rahat, kumaşını da güzel seçersen temizliği rahat olur çıkarılıp yıkanabiliyor orası rahat. Fotoğrafını çekecektim fakat şu an eşim üstünde yayılmış vaziyette:)
bende kıvık düşünüyordum :) kılıfları makinede yıkanabiliyor değil mi ?
Valla bir on yıl götürse fena olmaz :) modelini biliyorsanız ikeanın sitesinden bakayım ben
http://www.evdestil.com/wp-content/uploads/2014/01/ikea-koltuk.jpg
işte ben buldum netten :) ben memnunumm açıkcası, rahatlar oldukça... güzel kullandıktan sonra 10 yıl da götürür bence...
Bizde var. Oturdukça salaş bir hal alıyor. Misafir odasından ziyade günlük kullanıma daha uygun. Sağoluma almam ama küçük bir odama tekrar alabilirim. İkea koltuğun olduğu odada film izliyoruz. Rahat. Ancak koltuk komple giydirme olduğu için koltuk minderlerinin kılıfı biraz kayıyor. Muntazam durmuyor.
Şu modelden var bizde:
Eki Görüntüle 1714088
Bu arada koltuk taş gibi.
Bizimki de kıvık'mış.
Bugün koltukları alıyoruz yardımınıza ihtiyacım varKIVIK serisinden hangi kılıfı alayım. Temizliği nasıl bir fikir verin.
Kıvık serisi tek diye biliyorum siz rengini mi soruyorsunuz, sorunuzu tam anlayamadım. Bunları ben çamaşır makinasında yıkıyorum, mis gibi oluyor, evde bebeğim var. Sık sık yıkıyorum, yıpranma sorunu yaşamadım. Umarım siz de memnun kalırsınız...
Kılıfların yıkama talimatından bahsediyorum.Adı koyu gri diye geçen siyah renginde kumaşı yıkanılabilir yazıyor ama gri rengi için sadece kuru temizleme yapılmalı yazmışlar. Gri ile siyah arasında tercih yapıcam ona karar veremiyorum. Sizinki ne renk acaba?
Hmm şimdi anladım..Zaten çok fazla renk seçeneği yok siz de görmüşsünüzdür, benim ki siyah ve kırmızı... Kışın siyah, yazın kırmızı olanları kullanıyorum genellikle. Eğer evde bebek varsa size de 2 tane almanızı öneririm. Yıkar yıkar kullanırsınız, çok pratik..
Çok teşekkür ederim cevabınız için. Siyah kullanan arkadaşlarım var, onlarda tavsiye ediyor.Sorun benim şuanda kullandığım takımın siyah olması. Sadece bazı yerlerinde beyaz deriler var.Evde farklı bir hava yaratmaz mı acaba diye düşünüyorum. Farklı bir görünüm olması için gri düşünüyordum. sanırım bende siyah alıcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?