hmm ortamı çalışma saatlerini işe alım sürecini ve maaşı merak ediyorum aslında...
bu arada insan kaynaklarından bilgi vereceklerini sanmam açıkçası hani maaşı falan söylemezler bence
Kuzenim lojistikte çalışıyor
Maası 7oo civarı sanırım asgari
Ayrıca hem gececi hem gündüzcü çalışıyor
Netten basvuru yapmıştı cagırmıslar almıslar hemen
Deneme süresi varmıs birde sınav yapıyorlarmıs
Bildiklerim bu kadar canım insallah yardımcı olabilmisimdir
[/QUOT
teşekkür ederim canım maaş azmış sankiihani tüm gün ayaktasın falan bide isveç şirketi iyidir diye düşünmüştüm saol teşekkür ederim
bilen çalışan arkadaşlardan paylaşanlar olursa minnettar olurum :)
Kuzenim lojistikte çalışıyor
Maası 7oo civarı sanırım asgari
Ayrıca hem gececi hem gündüzcü çalışıyor
Netten basvuru yapmıştı cagırmıslar almıslar hemen
Deneme süresi varmıs birde sınav yapıyorlarmıs
Bildiklerim bu kadar canım insallah yardımcı olabilmisimdir
[/QUOT
teşekkür ederim canım maaş azmış sankiihani tüm gün ayaktasın falan bide isveç şirketi iyidir diye düşünmüştüm saol teşekkür ederim
bilen çalışan arkadaşlardan paylaşanlar olursa minnettar olurum :)
Pojisyona göre degisiyordur belki
Bayanlarda çalışabiliyor mu ikeada
Ben sadece kasiyerlerin bayan oldugunu biliyorum
Sanırım sizde kasiyerr olarak çalışmayı istiyorsunz:44::44:
ben market bölümünde de kasa da da restorantta da bayan personel gördümüştüm...
eşiniz full time çalışıyor sanırım pozisyona göre değişiyor derken tüm personel sabit aynı maaşı almıyor sanırım...anladım işe alım süreci nedir acaba ve yükselebilme mümkünmüdür
evet full time.kasa ve restorantta nasıl oluyor bilmiyorum.11 de gelecek.gelince sorarım....
çok sevinirim teşekkürler alakan için:)merak ettiğim şey tüm departmanlar kasa restorrant veya market kısmı herkes farklı mı maaş alıyor,kaç mülakat yapılıyor maaş ne kadar ve gündde 10 saat demişsin yemek molası kaç saat acaba.. servis sürekli var mı? ayş çok soru sordum kusura bakma ne olur :)tekrar teşekkürler
canım sana özel mesaj attım...
işte maaş olayını öğrenemedim tam.. asgari+yol+yemek en kötü...mesleğim olmadığı için bu tarz yerleri düşünüyorum işte...
pln397 arkadaşım bir sorum daha olcak yaş sınırı varmı acaba işe alımlarda yani kaç yaşa kadar alım yapıyorlar biliyormusunn
geçen gün bir tanıdık 70 doğumlu kasiyerlik için başvurmuş.onun dışında bilmiyorum canım.ama bir sorarım eşime.çalışma saatleri hiç ağır değil.başka avm ler haftada 1 gün izin verirken burada iki gün. ondan 10 saat. 1 saatini yemek ve çay molası olduğu için düşüyorlar.günlük 9 saat diye geçiyor.haftada 45 saat.onları savunmak için söylemiyorum çalışma saatleri çok gelseydi ben de rahatsız olurdum bu durumdan.eşim daha önce carrefourda çalıştı.hiç memnun değildik ayrıca maaşı da azdı.... bir de en önemlisi tecrüben varmı? daha önce böyle yerlerde çalıştınmı? o önemli oluyor galiba.ama yine de belli olmaz.sen başvur yine...
evet canm anladım aslında benim için maaşı ne yönden önemli kiraya çıkmayı düşünüyorum yetermi die düşünüyorum o yönden yani...eğer asgariyse zor ama full time 1 milyarı buluyorsa ii hani avmlerde full time lar alır bu kadar ama ben ikea yı istiyorum koşullar yüzünden bakalım başvururum ama önceden maaşı hakkında bilgi alabilsem ona göre karar veririm mobilya üzerine değil ama mağaza deneyimim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?