İkamet

cheryblossommm

Guru
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2010
2.958
2.041
398
30
Kızlar ikametle ilgili bi sorunum var şuan.benim ikameti bulundğum yerde bekar evimde.düğünüm var mayısta.ve nişanlımın işi için nişanlımın ikametini buraya aldırmamız gerekiyor.fakat faturalar ve yeni evimizin kira sözleşmesi benim üstüme.napabiliriz .onun üzerine fatura da kira sözleşmesi de yok.ve nikahtan önce işi için ikameti bulunduğumz ilde göstermemiz gerekiyor

Bizim 10 yıl önce Evli değildik ama ikamet almıştık

Yani gittik o Zaman muhtara eski muhtarlıktan belge getirmiştik

Şimdi eşim nüfus müdürlüğüne gidince tüm evi taşıyorlar demişti

Sonuçta faturaların kimin adına olduğunun önemi yok ki

Ev sahibinin üzerine olsa ikametgah alınamayacak mı

Eğer amaç nikah için gün almaksa çiftlerden birinin adresinin nikahın kıyılacağı ilçede olması yeterli. Amaç buysa evlendikten sonra alabilirsiniz,

Eğer amaç nikah için gün almaksa çiftlerden birinin adresinin nikahın kıyılacağı ilçede olması yeterli. Amaç buysa evlendikten sonra alabilirsiniz,
Yok amaç işinin bulunduğumuz ilde de olması sebebiyle buraya geçeceği.için ikamet lazım olması.sanırım faturalar benim üstme de olsa kendisi o faturayla gidip ikamet alabiliyor değil mi

Yok amaç işinin bulunduğumuz ilde de olması sebebiyle buraya geçeceği.için ikamet lazım olması.sanırım faturalar benim üstme de olsa kendisi o faturayla gidip ikamet alabiliyor değil mi

Alabilir sanıyorum. Faturanın kimin üstüne olduğuna çok bakmazlar. Siz de yanında giderseniz misafir olarak ikameti alınır.

Evi taşıyorlar derken ..

Evi taşıyorlar derken ..

Yani o hanede tüm oturanları

Hatta görümcem kendi ikametgahını alırken ablasını da almış

Tüm haneyi taşımışlar

Sonuçta bir kişi gidiyor kim oturuyor deyip kayıt yapıyorlardı

Şimdi sizin ikametgahınız o evde mi yoksa ailenizle mi o evde resmen oturan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…