Salon Kadini Guru Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 2 Temmuz 2023 8.445 23.288 8 Ekim 2023 Konu Sahibi melina1 #21 melina1 .!.: Annem kanser hastası oralara suruklemem onu dogru olmaz gelmez zaten olmazsa tekrar gıderken taksıyle gotururum artık tesekkurler Genişletmek için tıkla... Yani evet sizin durumunuzda cok zor ama prosedur buydu diye hatirliyorum. Cok gecmis olsun, annenize sifa dilerim.
melina1 .!.: Annem kanser hastası oralara suruklemem onu dogru olmaz gelmez zaten olmazsa tekrar gıderken taksıyle gotururum artık tesekkurler Genişletmek için tıkla... Yani evet sizin durumunuzda cok zor ama prosedur buydu diye hatirliyorum. Cok gecmis olsun, annenize sifa dilerim.
M melina1 Guru Kayıtlı Üye 25 Ağustos 2010 1.039 1.463 8 Ekim 2023 Konu Sahibi melina1 #22 kumarbaz4334 .!.: Yani evet sizin durumunuzda cok zor ama prosedur buydu diye hatirliyorum. Cok gecmis olsun, annenize sifa dilerim. Genişletmek için tıkla... Sagolun
kumarbaz4334 .!.: Yani evet sizin durumunuzda cok zor ama prosedur buydu diye hatirliyorum. Cok gecmis olsun, annenize sifa dilerim. Genişletmek için tıkla... Sagolun