Olmuyor benım korkum ustume fatura annemın uzerine benden kanıt isterlerseE devletten yapilmiyor mu? Bir bakin isterseniz.
Anliyamadim annenizin uzerine kanit derken?Olmuyor benım korkum ustume fatura annemın uzerine benden kanıt isterlerse
Birsey olmaz merak etmeyin. Fatura kimin ustuneyse sadece onun ikameti orda gozukmuyor sonucta.Faturalar annem üzerine ikamet için kanıt isterlerse demek istedim
Senelerce kendi kartımla hic alısveirs yapmadım, sirket kartını kullanıyordum ziraat hesabımda da dolarda para varmıs. Ama unutmusum .Nufusta ikametim silinmiş bankada hesap acamıyorum daha nıce sorunla karsılasırım nufustan randevu aldım 45 yıldır aynı adreste ikamet ediyorum bu garip durumu yaşayan varmı
Evet bende zıraatta hesap acamadım emekli maasını alacaktımSenelerce kendi kartımla hic alısveirs yapmadım, sirket kartını kullanıyordum ziraat hesabımda da dolarda para varmıs. Ama unutmusum .
Seneler sonra o parayı cekmek istediğimde banka yasadıgımı ispatlamamı istemisti ahzjsjwjzs
Sakasız!.
Sizi de benim gibi sistem silip atmıs
Evet bende zıraatta hesap acamadım emekli maasını alacaktım
Evet bende zıraatta hesap acamadım emekli maasını alacaktım
Senelerce kendi kartımla hic alısveirs yapmadım, sirket kartını kullanıyordum ziraat hesabımda da dolarda para varmıs. Ama unutmusum .
Seneler sonra o parayı cekmek istediğimde banka yasadıgımı ispatlamamı istemisti ahzjsjwjzs
Sakasız!.
Sizi de benim gibi sistem silip atmıs
Naptınız peki nasıl kanıtladınız aynen suam yaşamıyor gibiyim saka gıbıEvet bende zıraatta hesap acamadım emekli maasını alacaktım
Ziraat değisik bi bankaEvet bende zıraatta hesap acamadım emekli maasını alacaktım
Annenizle nüfus müdürlüğüne gidin en kolayı o olur.
Ya bu dediğim 10 sene önce olmustu, gittim bankaya kimliğimi götürdüm bi kac kağıt imzaladım hesabımdaki parayo öyle cektim simdi cok detay hatırlamıyorumNaptınız peki nasıl kanıtladınız aynen suam yaşamıyor gibiyim saka gıbı
Ne cezası cok ilginç 45 yıldır aynı yerde ikamet edıyorum hadı başka yere gıtsen ikametini aldırmasan onlar haklı olur ikametimin kalkması benım hatam değil asla o cezayı odemem gider cımere yazarım sıkayet vara yazarım sacmalık yanı odedınız mı cezayıBenim de kaydım görünmüyordu birkaç ay önce yaptırdım bir de ceza yedim para cezası annenizin kaydı görünüyorsa onunla gidin nüfusta kayıt yapiliyor
Annem kanser hastası oralara suruklemem onu dogru olmaz gelmez zaten olmazsa tekrar gıderken taksıyle gotururum artık tesekkurlerAnnenizin e devletinden sizi ikamette gostermesi gerekiyordu sanirim. "Birlikte oturma icin muvafakatli" diye bir sayfa var e-devlet'te
Annenizin e devletinden bu sayfaya sizin bilgilerinizi gireceksiniz, yanlis hatirlamiyorsam boyle birseyler vardı.
Bu olmazsa nufus mudurlugune anneniz gidecek birlikte oturdugunuzu beyan edip ikamet gösterecek.