tatlım o cok belırgın degıl yaa.bende ısletme mezunuyum gecen baktım en son 92 falanla kapamıstı vhik.en dusukde 85 falan gordum sanırım.ama yanında torpıl tasıyosan o baska
tatlım benı eklemıssın ama kabul edemıyorum neden anlıyamadım ya.evet puanlar bu sene baya yuksektı ben cok sasırdım gorunce.bebegım memurlar netten bakabılırsın kpss motoru var.
arkadaşlar bende işletme lisans mezunuyum 2012 kpss hazırlanmak istiyorum.işte çalıştığım için evde kendi çabamla hazırlanacağım.temelimde yok sizce hangi kaynakları alıyım moduler sette hangisini önerirsiniz?
arkadaşlar bende işletme lisans mezunuyum 2012 kpss hazırlanmak istiyorum.işte çalıştığım için evde kendi çabamla hazırlanacağım.temelimde yok sizce hangi kaynakları alıyım moduler sette hangisini önerirsiniz?
cvp verdiğiniz çin tşk ederim:)sizde hazırlanıyomusunuz?temeliniz nasıl?tarıh ve coğrafya için data yayınlarını öneriyo çogu kısı sence nasıl bilgin var mı?
slm bende 2012 kpss ye hazırlanmaya başladım..çok araştırdım en iyi ihtiyaç yayıncılık dediler.bakalım bugün ufak da olsa başladım çalışmaya..fakat ders çalışmaktan bıktımmmm ama artık atanmakkk istiyorummmm