İişletme lisans taban puanları

mella

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2011
26
0
36
Samsun
işletme lisans mezunları kpss yerlesme tabn puanlarını bılenler yardımcı olabılır mı ?

işletme lisans mezunları kpss yerlesme tabn puanlarını bılenler yardımcı olabılır mı ?

tatlım o cok belırgın degıl yaa.bende ısletme mezunuyum gecen baktım en son 92 falanla kapamıstı vhik.en dusukde 85 falan gordum sanırım.ama yanında torpıl tasıyosan o baska

torpılım felan yok canımda :) ben 78 lere kadr dusutugnu duymustum ama suan yıne canım sıkıldı baya yuksek geldı dedıgın puanlar

torpılım felan yok canımda :) ben 78 lere kadr dusutugnu duymustum ama suan yıne canım sıkıldı baya yuksek geldı dedıgın puanlar

tatlım benı eklemıssın ama kabul edemıyorum neden anlıyamadım ya.evet puanlar bu sene baya yuksektı ben cok sasırdım gorunce.bebegım memurlar netten bakabılırsın kpss motoru var.

arkadaşlar bende işletme lisans mezunuyum 2012 kpss hazırlanmak istiyorum.işte çalıştığım için evde kendi çabamla hazırlanacağım.temelimde yok sizce hangi kaynakları alıyım moduler sette hangisini önerirsiniz?

arkadaşlar bende işletme lisans mezunuyum 2012 kpss hazırlanmak istiyorum.işte çalıştığım için evde kendi çabamla hazırlanacağım.temelimde yok sizce hangi kaynakları alıyım moduler sette hangisini önerirsiniz?

cvp verdiğiniz çin tşk ederim:)sizde hazırlanıyomusunuz?temeliniz nasıl?tarıh ve coğrafya için data yayınlarını öneriyo çogu kısı sence nasıl bilgin var mı?

evet canım bencede ıhtıyac ın kıtaplarını kullan .. temelın yoksa da zaman cok ve ılk bolumden ders sayısı az calısırsan olur

ehh artık bu başlığın gediklisi olucam mecbur...... bekle beni 2012 kpss sen bıktın ben bıkmadım :76:

kariyer yapıcam diye çocuk yapmadım 6 sene al işte yaptım sonunda ...... çocukla kariyer yapıcam olacak....

tabı kı olur canım nıye olmasın .. fakat bu sene puanların arttıgı soylenıyoo oysakı ben 78 lere kadr dusutugunu duymustum

evet canım bencede ıhtıyac ın kıtaplarını kullan .. temelın yoksa da zaman cok ve ılk bolumden ders sayısı az calısırsan olur

dün siparişini verdim :) yargı yayınlarının modüler setini bir de ihtiyacın zopzor soru kitapçiğini aldım bakalım hayırlısı :)

slm bende 2012 kpss ye hazırlanmaya başladım..çok araştırdım en iyi ihtiyaç yayıncılık dediler.bakalım bugün ufak da olsa başladım çalışmaya..fakat ders çalışmaktan bıktımmmm ama artık atanmakkk istiyorummmm

slm.bende işletme mezunuyum.Ama daha başlamadım kpss çalışmaya.ha bi gayret diyorum ama olmuyor.bende de yargı yayınların kitabı var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…