İİBFde pişman oldum dil alanına yönelmek istiyorum

kubranur20

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2017
1
0
Arkadaşlar merhaba, şu an Erciyes Üniversitesinde işletme okuyorum, 3. sınıfım ama çoğu dersim alttan ve bölümümde mutlu değilim. Neden bu seneye kadar bekledin diye soracak olursanız, geçen yıl aileme tekrar sınava hazırlanmak istediğimi söyledim ama şiddetle karşı çıktılar. Malum finalleri atlattık ve bütün derslerden büte kaldım canıma tak etti artık , çok yıprandım burada. Şimdi sormak istediğim konu ise dil bölümü hakkında. Bu yıl üniversite sınavına tekrar gireceğim inşallah. İki yıllık bölümleri araştırırken Uygulamalı İngilizce ve Çevirmenlik bölümü dikkatimi çekti. Puanı da çok yüksek olmadığı için kazanacağıma inanıyorum. İngilizceye karşı her zaman ilgim vardı yani kendimi bu alanda geliştirmek istiyorum. Sizin bu konu hakkındaki görüşlerinizi de almak istiyorum. Özellikle devlet üniversitesinde bu bölümü okuyan arkadaşlarım bana okudukları üniversitenin eğitimi hakkında bilgi verirlerse çok sevinirim. Bir de ben Erciyes Üniversitesinde hazırlık okudum. Bu bölümde de zorunlu hazırlık varmış ama benim belgem diğer üniversitelerde geçerli olur mu acaba? Zaten sene kaybım oluyor bir de hazırlıkta uğraşmak istemiyorum.
Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim
smile.png

Bence denemelisin iibfnin pek gelecegi yok acik konusmak gerekirse mezun cok is yok.. kpssden istenen puanlar abarik. ama dil bölümlerine yönelirsen her yönden acik olursun is konusunda

X