İhtiyol (Kara merhem) kullananlar varmı??

Bende de çıkmıştı sıcak suyun içine parmağımı koymuştum. Uzun süre bekleyince masaj yapmıştım. yumusamış içinde ki iltihap akmış tı
Onuda yaptım hıc Bı etkisi olmadı cocukken yapardım gecerdi ama ıkı haftadır hıc bısey fayda etmiyor.

Tesekkurler oncelıkle. O iltihap kendi kendine mi patladı suan benimde parmagim zonkluyor gece sarıp yatmayı dusunuyorum ama buzdolabı posetı sarıcam. Uyurken bulaşabilir etrafa
Evet ilacı emdikçe şişiyor ve patlıyor.canınız acımayacak korkutmayayım sizi.Gece sarıp yatabilirsiniz tabii.bir uyarı yapayım kara merhem pis bir ilaçtır şöyleki kıyafetlerinize çarşaflara falan değerse ne kadar yıkasanızda lekesi çıkmıyor.hammaddesi petrol olduğu için.o yuzden gece sürdüğünüzde sarın ama gündüz sürün ve sarmadan kendi kendine emmesini saglayın.

Iyı ki uyardınız cok saolun ZTen pis Bı kokusu var ama sifa ondansa sorun degıl

Kizim da cikmisti, saglik ocagana gitmistim.. Ilk oldunda şırıngayla patlatmisti ve antibiotik krem vermisti.. Ikinci oluşunda sade antibiotik krem vermisti.. Pansuman icinde tekrar gel demişti..

Bi tavada bi parça terayagını eritin üzerıne bir yemek kasıgı kadar un dokun.hafıf ateste helva gıbı kavurun. Oluşan hamuru parmagınıza sarıp bekletin.acısınıda alır iltihabıda söker.en kısa sürede etki eden budur deneyın

Yo surdum bu aksam dedım ya Bı tanıdıktan buldum diye ama kullanıcı yorumları baya korkutucuydu o yuzden sormak istedim buraya
Sizin konunuz sayesinde buraya yazayımda birkaç kişi gorürse de kardır bi tanıdıktan ilac falan almayın (bizimde başımıza geliyor) elimizdeki verince sonra biz almak zorunda kaliyoruz tekrardan herkes kendi ilacını kendi alsın

Parmak iltihap toplamısmıydı bende iltihap yok ama cok sis rengi kızarık ve zonkluyor iltihap toplasa patlatıcam ama iki haftadır beklıyorum hıc Bı degısım yok. Bu arada neyle islem yaptım parmaginıza
Şiş ise içindeki iltihaptan dolayıdır benim de aynı anlattığınız gibiydi

Bende sürekli çıkar biseyler hep kara merhem kullanirim simdiye kadar sıkıntı yasamadim sonrasında da antibiyotikli krem kullanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…