- 24 Haziran 2016
- 7.244
- 26.198
- 548
- Konu Sahibi Dolunay2018
-
Onuda yaptım hıc Bı etkisi olmadı cocukken yapardım gecerdi ama ıkı haftadır hıc bısey fayda etmiyor.Bende de çıkmıştı sıcak suyun içine parmağımı koymuştum. Uzun süre bekleyince masaj yapmıştım. yumusamış içinde ki iltihap akmış tı
Evet ilacı emdikçe şişiyor ve patlıyor.canınız acımayacak korkutmayayım sizi.Gece sarıp yatabilirsiniz tabii.bir uyarı yapayım kara merhem pis bir ilaçtır şöyleki kıyafetlerinize çarşaflara falan değerse ne kadar yıkasanızda lekesi çıkmıyor.hammaddesi petrol olduğu için.o yuzden gece sürdüğünüzde sarın ama gündüz sürün ve sarmadan kendi kendine emmesini saglayın.Tesekkurler oncelıkle. O iltihap kendi kendine mi patladı suan benimde parmagim zonkluyor gece sarıp yatmayı dusunuyorum ama buzdolabı posetı sarıcam. Uyurken bulaşabilir etrafa
O zaman kullanın kara merhem ben ne zaman biyerimde baş vermemis bi şişlik olsa sürüyorum ertesi gün ya yok oluyor ya patlamış oluyorParmak dibinde sıskınlık agrı kızarıklık dolama derler bizde
Iyı ki uyardınız cok saolun ZTen pis Bı kokusu var ama sifa ondansa sorun degılEvet ilacı emdikçe şişiyor ve patlıyor.canınız acımayacak korkutmayayım sizi.Gece sarıp yatabilirsiniz tabii.bir uyarı yapayım kara merhem pis bir ilaçtır şöyleki kıyafetlerinize çarşaflara falan değerse ne kadar yıkasanızda lekesi çıkmıyor.hammaddesi petrol olduğu için.o yuzden gece sürdüğünüzde sarın ama gündüz sürün ve sarmadan kendi kendine emmesini saglayın.
Pekı gece yanıgına ıyı gelır mı??O zaman kullanın kara merhem ben ne zaman biyerimde baş vermemis bi şişlik olsa sürüyorum ertesi gün ya yok oluyor ya patlamış oluyor
Hayır bunu sadece iltihaplar için kullanıyorlar.Pekı gece yanıgına ıyı gelır mı??
rica ederim geçmiş olsun.inşallah şifa olur bana iyi gelmişti.Iyı ki uyardınız cok saolun ZTen pis Bı kokusu var ama sifa ondansa sorun degıl
Oyle mi tamam zaten onun ilacı ayrı onu biliyorum ama sorayım dedim yine cok saolun bu arada.Hayır bunu sadece iltihaplar için kullanıyorlar.
Allah razı olsun.rica ederim geçmiş olsun.inşallah şifa olur bana iyi gelmişti.
Sizin konunuz sayesinde buraya yazayımda birkaç kişi gorürse de kardır bi tanıdıktan ilac falan almayın (bizimde başımıza geliyor) elimizdeki verince sonra biz almak zorunda kaliyoruz tekrardan herkes kendi ilacını kendi alsınYo surdum bu aksam dedım ya Bı tanıdıktan buldum diye ama kullanıcı yorumları baya korkutucuydu o yuzden sormak istedim buraya
Şiş ise içindeki iltihaptan dolayıdır benim de aynı anlattığınız gibiydiParmak iltihap toplamısmıydı bende iltihap yok ama cok sis rengi kızarık ve zonkluyor iltihap toplasa patlatıcam ama iki haftadır beklıyorum hıc Bı degısım yok. Bu arada neyle islem yaptım parmaginıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?