- 24 Haziran 2016
- 7.244
- 26.198
- 548
- Konu Sahibi Dolunay2018
-
Iki hafta önce çıktı benim parmağımda da önce onemsemedim sis ve zonklama artınca eczaneye gittim kara merhem verdi sürdum oda fayda etmedi sonra doktora gittim çok şükür geçti şimdi şiş oldukça indiSelam kızlar ıkı haftadır parmagimda dolama cıktı ne yaptıysam gecmek bilmedi gecen gun eczaneye girdim kara merhem onerdı eczacı bey almadım. Sogan kozledım geceleri sardım kayınvalıdem onerdı. Eczacıda aynı islem yapar dedi diye almadım o Gün.
Ama bu aksam bulasık yıkarken parmagimı cok kotu carptım artık dayanamayıp Bı tanıdıktan buldum ama kullananların yorumlarını okuyunca bıraz tırstım parmagi falan patlatıyomus asırı yorumlar gordum, sizlerden kullanan varmı acaba Bı fıkır verseniz banada..
Tesekkurler oncelıkle umarım banada ıyı gelır.5 yada 6 yıl önce eşimin parmağında dolama çıkmıştı, biz ne olduğunu anlamamistik, gittiği doktor bahsettiğiniz ilacı yazdi. Kullandı ve iyi geldi . Parmağındaki iltihap patladı ve parmağı normale döndü. İlaç öncesi acısı ve ağrısı baya vardı ilaçtan sonra baya rahatladı.
Sıze de gecmıs olsun peki doktor ne verdı sıze?Iki hafta önce çıktı benim parmağımda da önce onemsemedim sis ve zonklama artınca eczaneye gittim kara merhem verdi sürdum oda fayda etmedi sonra doktora gittim çok şükür geçti şimdi şiş oldukça indi
Sağolun işlem yaptı benim parmagima çünki çok sismisti ve acıyordu krem fayda etmez dedi işlemden sonra antibiyotikli krem verdi ve hergün pansuman yaptım birde antibiyotik verdi parmagim bir haftada iyileşti antibiyotige devam ediyotumSıze de gecmıs olsun peki doktor ne verdı sıze?
Dedigınız gibi yapıyorum her gece parmagimda sarılı durdu sıcak da koydum ama hıc bir etkisi yok.Zaten içindeki iltihap çıksın diye o krem ha sıcak közlenmiş soğanda iyi gelir ama sık yapmak gerekiyor onu sıcak koymak gerekiyor soğuk olmaz
Birde okusa eşiniz sizi nazardan da oluyor bu dolama ama bendede olmustuDedigınız gibi yapıyorum her gece parmagimda sarılı durdu sıcak da koydum ama hıc bir etkisi yok.
Parmak iltihap toplamısmıydı bende iltihap yok ama cok sis rengi kızarık ve zonkluyor iltihap toplasa patlatıcam ama iki haftadır beklıyorum hıc Bı degısım yok. Bu arada neyle islem yaptım parmaginızaSağolun işlem yaptı benim parmagima çünki çok sismisti ve acıyordu krem fayda etmez dedi işlemden sonra antibiyotikli krem verdi ve hergün pansuman yaptım birde antibiyotik verdi parmagim bir haftada iyileşti antibiyotige devam ediyotum
Evet nazarda diyor kayınvalıdem arada okuyor sagol sun ama hıc Bı faydası yok. Esim okumaz simdi sordum annem okusun diyor. Oda Bı tuhafBirde okusa eşiniz sizi nazardan da oluyor bu dolama ama bendede olmustu
O zaman kendi kendine oku kuzum hatta suya oku yarısını iç yarısıyla elini yıkaEvet nazarda diyor kayınvalıdem arada okuyor sagol sun ama hıc Bı faydası yok. Esim okumaz simdi sordum annem okusun diyor. Oda Bı tuhaf
Tamam denicem tesekkur ederım. :)O zaman kendi kendine oku kuzum hatta suya oku yarısını iç yarısıyla elini yıka
Tesekkurler oncelıkle. O iltihap kendi kendine mi patladı suan benimde parmagim zonkluyor gece sarıp yatmayı dusunuyorum ama buzdolabı posetı sarıcam. Uyurken bulaşabilir etrafabende çıban gibi bişey çıkmıştı.dr a gittim kara merhem verdi.iltihaplı bölgenin tam üstütesene sürdüm.ilacı emdikçe zonklama arttı ve şişliği patlattı iltihap boşaldı ve rahatlama oldu.sakıncalı bir krem değildir zaten.parmağına sürün üstüne bişey koymayın ilacı emsin iyice patlatacaktır.geçmiş olsun.
Yo surdum bu aksam dedım ya Bı tanıdıktan buldum diye ama kullanıcı yorumları baya korkutucuydu o yuzden sormak istedim burayaO merhem iltihapı patlatsjn diye neden ilaci alamadınız ne bekliyorsunuz
Parmak dibinde sıskınlık agrı kızarıklık dolama derler bizdeBen kullandım iltihaplar için gayet iyi oluyor 1 2 günde geçiriyor dediğiniz şey nedir bilmiorm ama iyi gelebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?