- 4 Ocak 2012
- 1.259
- 1.290
- 83
- Konu Sahibi batmanbeginn
-
Adana cnmBen bakayım size aradıklarınızdan elimde olanları resimler atarım. Hangi şehirdesiniz?
tamam ben bakayım size resim atarımAdana cnm
canm chicco keyfit oto koltugu anakucağı 200 tlAdana cnm
cnm ürünlerin çok güzel. bi arkadaşla görüşme halindeyiz. onu bir halledeyim olmazsa seninle pazarlığa otururuz :)canm chicco keyfit oto koltugu anakucağı 200 tl
fisher price titreşimli anakocağı 80 tl düşünürsen msj at kargoya veya otobüse verip uygun gönderebilirim ikisini birden düşünürsen indirim yaparım
Eki Görüntüle 1625301 Eki Görüntüle 1625302 Eki Görüntüle 1625303 Eki Görüntüle 1625304 Eki Görüntüle 1625305
Yanlış yere msj yazdım :))
teşekkr ederim cnm. haklısın ancak evim zaten 50 m2 lojmanda kalıyorum. bi kaç ay kullanıp sonra kaldıracak yerim dahi yok... ayrıca kısa süreli kullanılacak ürün de istemiyorum. teşekkürlerelimde hasır sepet var ilk aylarda her yere tasınması acısından cokkk kullanıslı şiddetle önerrim .normalde300 lira ben 100 liraya bırakıyorum. evde eliniz ayagnız olucak bi beşik. cok hafif ve bebeğinizi kolyca evde her gittiğiniz yere tasıyabilirsiniz.özellikle mutfakta işiniz varken en büyük yardımcınız :) yer sıkıntım oldugu için satıyorumm
canım çok sevinirim fotoları gönderirsenKulaktan ateş ölçer, hastane çıkışı, kapı süsü vs var ilgilenirseniz fotoğraf göndereyim. Hepsi çok temiz.
Hepsi mevcut bende de.istanbulda mısınız ??MERHABA ARKADAŞLAR
OCAK AYINDA NASİP OLURSA KIZIM OLACAK. BEBEK İÇİN ÇOK FAZLA PARA HARCAMAYI DÜŞÜNMÜYORUM. O BAKIMDAN TEMİZ VE KULLANIŞLI UYGUN FİYATLI ÜRÜNLERİNİZE TALİBİM :)
İHTİYAÇLARIM
-ATEŞ ÖLÇER(KULAKTAN)
-TRAVEL SİSTEM
-YATAK-PARK YATAK-BEŞİK KISACASI YATACAĞI BİŞE KARAR VERMEDİM HENÜZ.
-KENDİNDEN SALLANAN EV TİPİ ELEKTRİKLİ OYUNCAKLI MÜZİKLİ ANA KUCAĞI
-0-6 AY ARASI TULUM VE TAKIMLAR
-HASTANE ÇIKIŞI ORİJİNAL BİR SET(GÜPÜRLÜ FALAN)
-KAPI SÜSÜ, SEPETİ VE IVIR ZIVIRI
-MAMA SANDALYESİ, OYUNCAKLI OTURAK VB.
-0-3 ARASI YELEK
- VE KIYAFET
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?