- 4 Ocak 2012
- 1.259
- 1.290
- 83
- Konu Sahibi batmanbeginn
Değilim cnm adanada yım. Foto gönderir misinHepsi mevcut bende de.istanbulda mısınız ??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Değilim cnm adanada yım. Foto gönderir misinHepsi mevcut bende de.istanbulda mısınız ??
anlaştık canm haber verirsincnm ürünlerin çok güzel. bi arkadaşla görüşme halindeyiz. onu bir halledeyim olmazsa seninle pazarlığa otururuz :)
Canim bana resim gonderrmisn istnbuldayimHepsi mevcut bende de.istanbulda mısınız ??
PeNdikteyim bende. Elden alabilirsin.bazıları konumda var. Yatağı da gelip görebilirsin Pendik'te isen.daha iyi olurCanim bana resim gonderrmisn istnbuldayim
Bende ev tipi ana kucağı, puset bebek arabası ve bebek kıyafetleri var istersen fotoğraf gönderirimMERHABA ARKADAŞLAR
OCAK AYINDA NASİP OLURSA KIZIM OLACAK. BEBEK İÇİN ÇOK FAZLA PARA HARCAMAYI DÜŞÜNMÜYORUM. O BAKIMDAN TEMİZ VE KULLANIŞLI UYGUN FİYATLI ÜRÜNLERİNİZE TALİBİM :)
İHTİYAÇLARIM
-ATEŞ ÖLÇER(KULAKTAN)
-TRAVEL SİSTEM
-YATAK-PARK YATAK-BEŞİK KISACASI YATACAĞI BİŞE KARAR VERMEDİM HENÜZ.
-KENDİNDEN SALLANAN EV TİPİ ELEKTRİKLİ OYUNCAKLI MÜZİKLİ ANA KUCAĞI
-0-6 AY ARASI TULUM VE TAKIMLAR
-HASTANE ÇIKIŞI ORİJİNAL BİR SET(GÜPÜRLÜ FALAN)
-KAPI SÜSÜ, SEPETİ VE IVIR ZIVIRI
-MAMA SANDALYESİ, OYUNCAKLI OTURAK VB.
-0-3 ARASI YELEK
- VE KIYAFET
Bende mobilya besik ve alt ust takimlar,tulumlar,zibin ve uyku tulumu var.Konuma bakabilirsiniz cok uyguna veriyorumMERHABA ARKADAŞLAR
OCAK AYINDA NASİP OLURSA KIZIM OLACAK. BEBEK İÇİN ÇOK FAZLA PARA HARCAMAYI DÜŞÜNMÜYORUM. O BAKIMDAN TEMİZ VE KULLANIŞLI UYGUN FİYATLI ÜRÜNLERİNİZE TALİBİM :)
İHTİYAÇLARIM
-ATEŞ ÖLÇER(KULAKTAN)
-TRAVEL SİSTEM
-YATAK-PARK YATAK-BEŞİK KISACASI YATACAĞI BİŞE KARAR VERMEDİM HENÜZ.
-KENDİNDEN SALLANAN EV TİPİ ELEKTRİKLİ OYUNCAKLI MÜZİKLİ ANA KUCAĞI
-0-6 AY ARASI TULUM VE TAKIMLAR
-HASTANE ÇIKIŞI ORİJİNAL BİR SET(GÜPÜRLÜ FALAN)
-KAPI SÜSÜ, SEPETİ VE IVIR ZIVIRI
-MAMA SANDALYESİ, OYUNCAKLI OTURAK VB.
-0-3 ARASI YELEK
- VE KIYAFET
canm chicco keyfit oto koltugu anakucağı 200 tl
fisher price titreşimli anakocağı 80 tl düşünürsen msj at kargoya veya otobüse verip uygun gönderebilirim ikisini birden düşünürsen indirim yaparım
Eki Görüntüle 1625301 Eki Görüntüle 1625302 Eki Görüntüle 1625303 Eki Görüntüle 1625304 Eki Görüntüle 1625305
sling dusunurmusunuz yada meı taı
bebek arabası ve ana kucagının fotosunu görebilir miyim ?Bende ev tipi ana kucağı, puset bebek arabası ve bebek kıyafetleri var istersen fotoğraf gönderirim