Bebek İkinci El ihtiyacı olanlar için sizin yada çevrenizin...

ablam benimde 5,5 aylık bebegim var maddi durumumuz iyi degil bize de yardımcı olursanız seviniriz tedavi gören bir bebek

kızıma doğru düzgün bişey alamadım sizin için uygunsa ben kıyafetlere talibim sevgilerimle

arkadaslar ben 2 kışıyle anlastım 1. kışıyı hatırlıyorum bılıyorum ama 2. kışı kımdı bana özelden ulasabılırmı lutfen

geçmiş olsun bebeğinizin neyi var

merhaba abla mesajlarını okudum kendi açtıgım sayfaya yazamadım yorumları sende okumuşsundur özele de yazmıyorum buraya yazayım dedim bebek doguştan hasta abla tanı olarak serebral palsi dendi sag tarıfında problem var fizik tedavi görüyor beyin kaması geçirdi ve okjisensiz kalmış mesajları eşimim ile beraber yazıyoruz ben bilgisayar kullanmıyorum özle de mesaj yazamıyoruz bebek 26,4, 2012 dogdu devamlı hastanedeyiz kendimiz için bir şey istemedik bebegine küçük gelen kullanılmış kıyafetleri olan varsa diye yazdık ilginden dolayı teşekkür ederiz abla sagolasın poyraz bebek

ay canım benim çok geçmiş olsun.benim eşim fizik tedavi asistanı da ondan bu kadar da merak ettim.o da söyledi evet beyin k kanamsına bağlı bu kasılmalar olabiliyormuş.sana dün gece dua ettim.Rabbim kocaman hazinesinden bir parça da size versin.bebeğine sağlık versin.hiç kolay değildir eminim.bana adresini ulaştıtırsan kıyafet yollarım.hep dualarımda olacaksın..evlat gibisi var mı..tedavi süreci ne olacakmış şimdi.ara sıra yaz da haberimiz olsun olur mu.moralini bozma.Allah büyüktür.Hiçbir dert yoktur mu çaresiin vermeyelim demiş Yüce Allah.keşke özelden yazabilseydin..

teşekkür ederim abla ilginden dolayı 2 gün önce mr çekildi 1 haftasonra çıkar dediler bu 2 mr şuan doktorlar hiç bir şey söylemiyor bebegi izleyecegiz diyorlar tepkilerine bakacagız diyorlar bizimle konuşmanız bile bizi mutlu etti yeniden çok teşekkür edriz abla ademgizem_22@hotmail.com adresi mail atabilirim

abla hotmail den mesaj yazdım

slm arkadasım tamda bana anlatmısın 3aylık ikiz kız bebek sahıbıyım cıkj suker hepsını alırım cok mnakbule gecer masraf cok oluyor yetısmıyor daha yurutecte lazım ben ıst dayım slz

merhabalar;yıllardır çalıştığım bölgede kendi çapımda böyle bir çalışma yapıyorum.bunu bilen arkadaş ve yakın çevremdende destek alıyorum.ben köylere sağlık personeli olarak gidiyorum ve ihtiyaç sahiplerini yakından tanıyorum.eğer kargo ücreti fazla gelmezse her yaşa uygun kıyafetleri gönderirseniz çok sevinirim ve çok sevindirmiş olursunuz.ilgilenen olursa özel mesajla görüşebiliriz

Benim oğlumun kızım ayrı ayrı ve farklı yaşlara ait kıyafetleri var, zıbından, pantolona, badiye... Öyle sıfıra yakın şeyler değil maalesef. Maddi durumumuz süper olmadığı için de marka olmayan çok ürün var. Atmaya kıyamadım ama kime vereceğimi de bilmiyorum. Ben de bir ihtiyacı olan çıkar diye saklıyordum. Ama insanlara da 2. el ürün veremiyorsunuz, eskilerinizi biz mi giydireceğiz derlerse diye. Utanıyorum. İyisi de var içinde kötüsü de var ne yalan söyleyeyim. Ama gerçek ihtiyaç sahiplerine yollayabilirim. Sadece benimle iletişime geçsinler yeter!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…