Bebek İkinci El ihtiyacı olanlar için sizin yada çevrenizin...

TopaLsoLucaNn

B:66.9Gncl:66.9Hdf:55.0
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2012
3.842
1.311
merhaba arkadaslar 2 yasına gırecek olan ıkızlerımden kız olanın yazlık ve kıslık 0-18 ay guzel kullanılmıs cok fazla gıyılmemıs cicilerini bızden küçük kardeslerımıze vermek ıstıyoruz hıc bırını atmaya kıyamadım oglumunkılerı verdım ama kız cıcılerımız elımızde kaldı bırılerı nasıplensın ıstıyorum.ıclerınde tulum,zıbın,orme yelek hırka patik.cok cok az kullanılmıs astronot,alt acma mınderı,badıler vs vs .eger sızın yada cevrenızdekı bırılerının ıhtıyacı varsa benımle ozel mesaj atarak ırtıbata gecebılırse gondermek ıstıyorum.cevremde kız bebegı olan hıc olmadıgı ıcın kıyafetlerımızde yenı gıbı oldugu ıcın zıyan olmalarını ıstemıyorum.ucret vs de ıstemöıyorum.ıhtıyacı olanlar ozel msjınızı beklıyorum.allah evlatlarımızı bızlere bagıslasın.amın.

Ne kadar güzel düşünmüşsünüz inşallah nasibini bulur, hayırlı kandilleri dilerim :)

Ne kadar güzel düşünmüşsünüz inşallah nasibini bulur, hayırlı kandilleri dilerim :)

tabıkı bole olmalı zaten hanı derlerya cocugun yedıgı helal gıydıgı haram dıye o yuzden yenı alınıyo ama bır kaç bıle gıyemeden kuculuyo.bebek bakımı ve masrafları cok agır topu topu 2 ay bıle gıyemıcegı kıyafetlere dunyanın parasını vermektense mınıkler bırbırlerının cıcılerıyle buyusun.hepımızın kandılı hayırlı olsun

cnm merhaba, benim kızım 4 aylık ben alabilirim eğer mümkünse. özelden mesaj atma hakkım yok mail adresimi vereyim size xxxxxxxxxxxx
sizde mail adresini yazarsanız bilgilerimi yazabilirim.çok teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
cnm merhaba, benim kızım 4 aylık ben alabilirim eğer mümkünse. özelden mesaj atma hakkım yok mail adresimi vereyim size xxxxxxxxx

sizde mail adresini yazarsanız bilgilerimi yazabilirim.çok teşekkürler.

tamam ekledım ben sızı .ordan konusuruz.

Merhaba , ekleme talebiniz gelmedi mail adresime yazarsanız bende sizi eklerim.sanırım msn artık çift taraflı eklemek gerekiyormuş.Teşekkürler.

cnm özel msj kutun dolu sılersen ıyı olur.senınde yakınında öyle ıhtıyacı olan bırı varsa oglumun a dan z ye butun esyalarını vermek ıstıyorum okadar çok varkı anlatamam ılk çocuk dıye bırsuru aldık ve çogu etıketlı vermek ısterım hepsını 2 cocuk buyutulur.yanlız ben samsundayım ankaraya kasımda gecıcem gecer gecmez yollarım hemen

ne güzel bir kalp ne güzel düşünmüşsünüz allah size bin katını versin sevgiler.:)))))))

arkadaşlar benimde ikizlerim. bir kız bir oğlan. kıyafet değilde oto koltuğu ve bebek arabası arayışındayım. her zamn foruma giremiyorum. özelden mesaj atarsanızsevinirim yada mesajımı beğenip öyle cevap yazarsanız iyi lur. en azından gelen bildirimlerden takip etmiş olurum topici

arkadaşım cicileri verdiniz mi birine? durumu olmayan birine ben kıyafet,eşya filan topluyorum yeni doğum yaptı eğer vermediyseniz hala ben ihtiyacı olan bu kişiye iletmek isterim. sizden olumlu yada olumsuz cevap bekliyorum. verdiysenizde hayırlısı olsun nasibi olana gitmiştir. bu arada duyarlılığınız için tebrikler Allah kabul etsin

arkadasım çok gusel dusunmussunuz banada yardımcı olursanız çok makbule gecer benım hem oglum hem kızım var yalnız ben özelınıze yazamıyorum msn adresım bu ekleyın konusaılm
xxxxxxxxx lütfen bana ulasın ...

arkadasım çok gusel dusunmussunuz banada yardımcı olursanız çok makbule gecer benım hem oglum hem kızım var yalnız ben özelınıze yazamıyorum msn adresım bu ekleyın konusaılm
xxxxxxxxxxx lütfen bana ulasın ...

benim 9 aylık kızım var kızıma fazla kıyafet alamadıgım için çok ihtiyacım var size özel mesaj atamıyorum bana ulasırsanız sevinirim xxxxxxxxxxx

arkadaslar baslıgı actıktan bır kaç gun sonra hepsını dagıttım 4 kısı nasıplenmıs oldu ama gene cıkar mutlaka bı parca bısyeler cıktı ama gondermeye degmez bırıksın gene gonderıcem bu arada sızlerdende varsa dagıtmak ısteyen bu baslık altında paylasabılır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…