• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El İhtiyacı olana ÜCRETSİZ bebek beşiği...

eylulum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2007
898
7
118
Arkadaşlar elimde bu resimdekinin aynı rengi ve modeli olmak üzere beşik var. Kargo yapamayacağımdan dolayı ihtiyacı olana ücretsiz vereceğim. çünkü paketleme yapıp kargoya verecek zamanım yok. Beşik Tekirdağ Çorlu' dan elden teslim alınmalıdır.

Eki Görüntüle 946780

Tabii ki veririm. Bildiğim kadarıyla hamilesin. Ama şartları biliyorsun gelip senin alman lazım.

merak edenler için Çorlu İstanbul arası 1 saat en fazla 1,5 saattir.

Ekleme derken arkadaslik listesinden sozediyorsan arkadaslik istegini kabul ettim canim. Mesajina cevapta verdim. Donus yaparsan sevinirim.

CNm burda dor tuncu cocuğuna hamıle bır bayan var eşınden de ayrılmak üzere eşi hayırsız bıraz kendı kendıne ıste komşular vs yardım edıyor tüm yas boyunca ıs yerlerınden temızleme ıs aldı yaptı annesınle tüm mahallelı de yardım ettı öyle eğer kargon yapabilirsen ona verelım tabı konuşurum ben bebek besıgıne ıhtıyacın var mı dıye ama buyruk ihtimalle daha almamıştır Şubat başında dogum yapıcak

Minilya msj ini simdi gordum haftasonlari pek giremiyorum. Kargo imkanim yok kesinlikle. Ucretsiz vermem o yuzden zaten. Paketleme yapamiycak durumdayim.lutfen anlayis gosterin

Eminebv lutfen israr etme artik kargo yapabilsem zaten yaparim sana bu kadar msj gondertmem. Alabilirsen al alamasanda kismet degilmis ben basta belirttim kargo yapamiycagmi.

Eminebv, 5 dk engeline takildigim icin msj ini burdan cevapladim onu da belirteyim

Arkadaşlar elimde bu resimdekinin aynı rengi ve modeli olmak üzere beşik var. Kargo yapamayacağımdan dolayı ihtiyacı olana ücretsiz vereceğim. çünkü paketleme yapıp kargoya verecek zamanım yok. Beşik Tekirdağ Çorlu' dan elden teslim alınmalıdır.

Eki Görüntüle 946780

ben lüleburgazda oturuyorum ve almaya gelirim :):) satılmadıysa eğer

Minilya msj ini simdi gordum haftasonlari pek giremiyorum. Kargo imkanim yok kesinlikle. Ucretsiz vermem o yuzden zaten. Paketleme yapamiycak durumdayim.lutfen anlayis gosterin

Gercekten ıhtıyac sahıbı olduğu ıcın soledım CNm ama kargo yapamıcksn sen bılırsın nıhayetınde ıns ıhtıyacı olana gıtsın..ben kendım de yardım ettıgım bırı o yüzden söyledim bı kaça kişiye daha söyledim beşik konusunda ıns onlar donerler hersey kısmet

Meri37 besik duruyor cnm istedigin zman bir iki gun onceden haberlesirsek alabilirsin.
Minilya maalesef cnm arkadas icin uzgunum insallah Allah gonlune gore verir. :(

Back