- 27 Temmuz 2020
- 1.412
- 1.264
- 33
-
- Konu Sahibi pelincikcik
Ne kadar süre beklemem gerek ihtiyacım var , gelen ödeme tarihi var onu yaptıktan sonra tekrar başvursam mıMerhaba bankacı arkadaş doğru yönlendirmiş, gecikmeler kkb puanınızı düşürdüğü için onaylanmamıştır. Elden maaş aldığınız için de red olan başvuruya itiraz da edememiştir. Başvuru yaptıkça puan düşer öyle bir kısır döngü maalesef. Tek çözüm beklemek yada başka bir bankanın düzenli kullandığınız bir ürünü varsa o bankayla da görüşebilirsiniz az çok personel tahmin eder onaylanıp onaylanmaycagini ona göre başvuru yapın derim.
Alıntı yapmadan cevap verdimNe kadar süre beklemem gerek ihtiyacım var , gelen ödeme tarihi var onu yaptıktan sonra tekrar başvursam mı
1 ay sonra tekrar deneyelim demiştiGelen ödemeyi yapın başka bir bankadan deneyin her bankanın değerlendirme kriteri farklı oluyor ama gecikme gecikmedir sonuçta. En başta dediğim gibi personelin bu konudaki görüşlerini alin mutlaka az çok anlar onay durumunu.
O zaman mecburen bekleyeceksiniz maalesef umarım denediginizde olumlu sonuç alırsınız1 ay sonra tekrar deneyelim demişti
inşallah almam yapmam gereken şeyler var düğünüm var ekimde paraya ihtiyacım var yani inşallah çekebilirimO zaman mecburen bekleyeceksiniz maalesef umarım denediginizde olumlu sonuç alırsınız
Yaa maalesef zor bi süreç bir de üzerine pandemiden dolayi maaşlar alınamadı sanırım işkur kısa çalışma ödeneği olarak 1.300 tl verdi yeterli değil tabi düğün öncesi için.inşallah almam yapmam gereken şeyler var düğünüm var ekimde paraya ihtiyacım var yani inşallah çekebilirim
ben özel firmada çalışıyorum maaşımı aldım ama günü gününe alamadım işkurdan ödenek de almadık maaşları elden aldığımız için kredi çıkmamasında etkenYaa maalesef zor bi süreç bir de üzerine pandemiden dolayi maaşlar alınamadı sanırım işkur kısa çalışma ödeneği olarak 1.300 tl verdi yeterli değil tabi düğün öncesi için.