- Konu Sahibi karakedibu
-
kızlar aynen aktarayım kitap listesini
-MıNıK YILDIZLAR EĞıTıM SETı(ZAMBAK YAYINLARI)
-ARKADAŞIM MATEMATıK 6 YAŞ(Z.Y)
-SANAT CANTAM(ZAM.YAY.)
-HıKAYE KıTABI 6NYAŞ(Z.Y)
-MıNı VAKLA MATEMATıK(COŞKU YAYINLARI)
-MıNı VAKLA CıZGı VE SES(C.Y)
-MıNı COŞKU ÇALIŞMA YAPRAKLARIM(C.Y)
OĞLUM DEVLET OKULUNUN ANASINIFINA BAŞLIYOR.AYRICA DAHA BAŞKA LıSTEDE VERECEKLERMıŞ.
yiyecek meselesini ise her veli sırayla sınıf adedine göre ogünki listede ne varsa onu getirecekmiş.36 kişi sınıf bize 35 seferde bir gelecek
mesela kek +meyve suyu diyecek bir veli her öğrenci sayısına göre getirecek.sabah 8.30 öğlen cıkış 1.30. ayrıca kayıtta 350 lira bankaya yatırdık.
şu anda yardımcı öğretmenimiz için galiba usta öğretici oluyır kendisi onun maaşını ve temizlik ve kahvaltıda yardım eden bayana verilmek üzere her ay 35 lira veriyoruz.
bu hafta bir yazı vermişler cocuğunuzun müsamerelere katılmasını istiyorsanız ve folklor gibi etkinlik öğrenmesini isterseniz öğretmenimiz gelicek diye yazıyo.yıllık 150 milyon.ben katılmasını istemiyorum acıkcası.
okullar yemekten başka bişi yapmıyorlar.
oyun parkımız hala yapılmadı bakalım.bu klasik okul yönetimlerinden sıkıldım artık.......
canım yardımcı kadının parasını sen veriyo olabilirsin ama öğretmenin parasını senin verdiğin kanısına nerden kapıldın anlamadım... O devletin öğretmeni maaşını devletten alır sizden değil. Kaldı ki usta öğretici yada kadrolu fark etmez eğer adam gibi görevini yapıyorsa o öğretmendir .kötükedihüso
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?